Εσωκομματικές αναταράξεις στο ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων

Εσωκομματικές αναταράξεις στο ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων

Εσωκομματικές αναταράξεις στο ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 313 ΦΟΡΕΣ

Επιστολή του στελέχους κ. Γ. Γκούφα για ενδεχόμενη υποψηφιότητα της κ. Πάπιτση

Δελτίο Τύπου αναφορικά με δημοσίευμα σε τοπικό μέσο των Κυκλάδων για το ενδεχόμενο υποψηφιότητας της κας Χρηστιάννας Πάπιτση με το ΠΑΣΟΚ στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές, απέστειλε χθες ο πρώην πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου κος Γιώργος Γκούφας με την ιδιότητά του ως μέλος του κόμματος.

Στο δελτίο που εξέδωσε αναφέρει:

«Επειδή δημοσιεύθηκε στο cyclades 24gr ότι στο ψηφοδέλτιο των Κυκλάδων του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ «κλείδωσε» η υποψηφιότητα της περιφερειακής συμβούλου Νοτίου Αιγαίου κ. Χρηστιάννας Πάπιτση, προωθούμενη μάλιστα απ' το Προεδρικό Σύστημα.

Σχολιάζοντας η εφημερίδα ανέφερε επίσης πως αυτή η υποψηφιότητα δεν πολυαρέσει σε μερίδα τοπικών κομματικών στελεχών που βλέπουν τάχα στο πρόσωπο της Περιφερειακής Συμβούλου έναν ισχυρό εσωτερικό αντίπαλο.

Επειδή πολλά θα διαβάσουμε αληθή ή όχι, και περισσότερα θα ακούσουμε το επόμενο χρονικό διάστημα μέχρι τις Εθνικές Εκλογές, να ενημερώσω λοιπόν όσους ασχοληθούν με τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στις Κυκλάδες και τον πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη ως εκλεγμένος περιφερειακός Σύμβουλος του περιφερειακού συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου με την παράταξη του Μανώλη Γλυνού τα εξής:

Το έτος 2019 η Χρηστιάννα Πάπιτση όπως κι εγώ εκλεγήκαμε περιφερειακοί σύμβουλοι με τον ανεξάρτητο συνδυασμό του Μανώλη Γλυνού που στηρίχθηκε και απ' το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Αμέσως η κ. Πάπιτση μετά τη συγκρότηση σε σώμα του νέου περιφερειακού συμβουλίου, συμπορεύθηκε με τον νικητή δεξιό συνδυασμό των περιφερειακών εκλογών του περιφερειάρχη κ.Χατζημάρκου.

Σε κάθε ψηφοφορία επί των θεμάτων κάθε συνεδρίασης του περιφερειακού συμβουλίου η μόνιμη επωδός της ήταν: «ψηφίζω ό,τι ο κ Χατζημάρκος».

Ακολούθησε βεβαίως, όπως ήταν αναμενόμενο, η διαγραφή της από τον Συνδυασμό του κ. Γλυνού.

Να χει το νου του λοιπόν το κατά την ηλεκτρονική εφημερίδα Προεδρικό Σύστημα, αν αληθεύει βεβαίως ότι προωθεί την εν λόγω ως υποψήφια βουλευτή στις εθνικές εκλογές και μάλιστα ως νέο πρόσωπο στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στις Κυκλάδες, διότι τα «σάλτα» τα έχει εύκολα, ιδιαίτερα όταν είναι ελκυστικά σε περίπτωση εκλογής της.

Οι φωτογραφίες με τα σύμβολα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και με γραμματείς, καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματική προσωπική διαδρομή και συνεισφορά του καθενός στον τόπο, την κοινωνία, το κόμμα.

Και επειδή οι καιροί είναι πονηροί εσείς οι νέοι και ωραίοι στα όργανα του κόμματος, μην προκαλείτε με τόσο σοβαρές αστοχίες τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ που στην πλειοψηφία του είναι παλιοί και αποτελούν το μεγαλύτερο ποσοστό των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Επιλέξτε στην πρώτη γραμμή ανθρώπους με συνέπεια, συνέχεια, ήθος, θέληση, ψυχή.

Η κατανόηση και η ανοχή έχουν τα όριά τους. Και οι εκ των υστέρων δικαιολογίες τύπου «δεν ήξερα δεν γνώριζα» ποτέ δεν έχουν νόημα. Πόσο μάλλον που εσείς τώρα και ξέρετε, και γνωρίζετε.

Γιώργος Γκούφας
Περιφερειακός σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου.
Μέλος του Δ.Σ της ΕΘΕΑΣ (πρώην ΠΑΣΕΓΕΣ)
Πρώην πρόεδρος του περιφ. συμβ. Νοτιου Αιγαίου
Μέλος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ
Πρώην γραμματέας επαρχιακού γραφείου ΠΑΣΟΚ Νάξου και νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων».

Διαβάστε ακόμη

Γιάννης Παππάς: Λύση από τον υφυπουργό Ναυτιλίας για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στα πλοία

Ομιλία Μίκας Ιατρίδη στη Βουλή για την αναμόρφωση του Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας: «Στόχος μας, ένας κράτος λιγότερο γραφειοκρατικό, πάντα δίπλα στον πολίτη!»

Γ. Παππάς, υφ. Ναυτιλίας: «Νέα πραγματικότητα η visa express για επιχειρηματίες του τουρισμού Καλύμνου και Λέρου»

Συνάντηση του Μάνου Κόνσολα με πολίτες, τον Δήμαρχο και δημοτικούς Συμβούλους της Σύμης

Κοινοβουλευτική Αναφορά του Βασίλη Α. Υψηλάντη για να συμπεριληφθεί η Πάτμος στα νησιά της Express Visa

Συνάντηση του Μάνου Κόνσολα με εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης για το πρόβλημα της διάβρωσης των ακτών

Σε Κάλυμνο, Ρόδο και Κω ο Βουλευτής Βασίλης Α. Υψηλάντης

Μ. Kόνσολας: «6 προτάσεις αναβάθμισης της Σχολής Δυτών Καλύμνου»