Αναμένεται το πόρισμα για τον θάνατο της 35χρονης

Αναμένεται το πόρισμα για τον θάνατο της 35χρονης

Αναμένεται το πόρισμα για τον θάνατο της 35χρονης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 4738 ΦΟΡΕΣ

Σοκ, θλίψη και συγκίνηση επικρατεί σε όλο το νησί από την είδηση του πρόωρου χαμού της 35χρονης μητέρας τριών ανήλικων παιδιών, ενώ η υπόθεση έχει αρχίσει να απασχολεί και τις διωκτικές αρχές καθώς η οικογένειά της προέβη σε κατάθεση μήνυσης.

«Φως» στην όλη υπόθεση, αναφορικά με τα αίτια θανάτου, αναμένεται να ριχτεί με το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, καθώς χθες το πρωί πραγματοποιήθηκε νεκροψία- νεκροτομή στη σορό της 35χρονης γυναίκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από αίτημα της οικογένειάς της και έχοντας κινήσει όλες τις διαδικασίες δια του δικηγόρου τους κ. Ανδρέα Κουκούλη, έφθασε χθες το πρωί στο νησί μας, η αναπληρώτρια καθηγήτρια Ιατροδικαστικής κ. Σταυρούλα Παπαδήμα, η οποία και ήταν παρούσα στη διενέργεια της νεκροψίας – νεκροτομής, ως τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας.

Επίσημα έως τώρα δεν έχει γίνει κάτι γνωστό ως προς τα αίτια που προκάλεσαν το θάνατο της 35χρονης, και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η γνωστοποίησή τους.

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες της ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου (ertnews.gr) «Σε μαζική πνευμονική αιμορραγία, αγνώστου αιτιολογίας, οφείλεται σύμφωνα με πληροφορίες, ο θάνατος της 35χρονης μητέρας τριών μικρών παιδιών, που έχασε αιφνίδια τη ζωή της χθες (προχθές) στη Ρόδο».

Επίσης, το απόγευμα της Τρίτης, ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας προέβη στην κατάθεση μήνυσης κατά του γιατρού του νοσοκομείου που εγχείρισε την 35χρονη μητέρα στις αρχές της τρέχουσας εβδομάδας, αλλά και κατά παντός υπευθύνου.

Έτσι πλέον το όλο θέμα έχει τεθεί και στο μικροσκόπιο των αστυνομικών και εισαγγελικών αρχών οι οποίοι καλούνται να διερευνήσουν αν και εφόσον υπάρχουν ευθύνες για το θάνατο της 35χρονης και να αποδοθούν.

Για την υπόθεση, χθες εξέδωσε ανακοίνωση και η διοίκηση του νοσοκομείου της Ρόδου στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Την 28η Σεπτεμβρίου 2022 διεκομίσθη στο Γ.Ν. Ρόδου στις 14:53 η ασθενής Μ.Ε. 35 ετών, άσφυγμη, κυανωτική, χωρίς πίεση, με μυδρίαση. Έγινε αμέσως προσπάθεια καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης και εκλήθησαν άμεσα ο εφημερεύων καρδιολόγος και αναισθησιολόγος.

Η ασθενής διασωληνώθηκε, δυστυχώς όμως παρά τις προσπάθειες αναζωογόνησης, η ασθενής δεν επανήλθε. Σήμερον την 29η Σεπτεμβρίου 2022 διενεργήθηκε νεκροψία – νεκροτομή από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Δωδεκανήσου, παρουσία ιατροδικαστή – τεχνικού συμβούλου της οικογενείας.
Τα αποτελέσματα αυτής αναμένονται. Εκφράζουμε τη λύπη μας και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσης.

Εκ της Διοικήσεως».

Διαβάστε ακόμη

Οδηγίες του Ιατρικού Συλλόγου για την προστασία από την αφρικανική σκόνη

Επτά πλωτά ραντάρ «κλειδώνουν» το Αιγαίο

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις Ευρωεκλογές με Κ. Αρβανίτη, Ζ. Τσιριγώτη, Κ. Γιαννακά

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος