Λουκέτο επ’ αόριστον στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο

Λουκέτο επ’ αόριστον στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο

Λουκέτο επ’ αόριστον στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1589 ΦΟΡΕΣ

Την επ’ αόριστον αναστολή όλων των ερασιτεχνικών της πρωταθλημάτων αποφάσισε χθες –όπως άλλωστε αναμενόταν- η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Η απόφαση που πάρθηκε κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης, σχετίζεται βέβαια με τις προϋποθέσεις που θέτει ο υφυπουργός Πολιτισμού Λευτέρης Αυγενάκης μέσω του μητρώου της ΓΓΑ για να μπορεί ένα ερασιτεχνικό σωματείο και να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα και να χρησιμοποιεί τα γήπεδα που ανήκουν στους δήμους.

Η απόφαση για να μπει «λουκέτο» ήταν συντριπτική με 57 «ναι», 4 «λευκά» και 4 «όχι». Αρνητικά ψήφισαν ο Ολυμπιακός, η ΕΠΣ Ηλείας, η ΕΠΣ Λακωνίας και η ΕΠΣ Πειραιά ενώ «λευκό» έδωσαν ο Αστέρας Τρίπολης, ο Βόλος, ο Ιωνικός και η Λαμία. Αξίζει να σημειωθεί ότι η γενική συνέλευση αποφάσισε πως όποια Ένωση δεν ακολουθήσει τη συγκεκριμένη απόφαση και ξεκινήσει τα πρωταθλήματά της, τότε θα ανασταλεί η ιδιότητα του μέλους.

Παράλληλα, εξουσιοδοτήθηκε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ σε περίπτωση που υπάρξει υπαναχώρηση για το θέμα του μητρώου, το οποίο απαγορεύει από τις ομάδες που δεν έχουν εγγραφεί να αγωνιστούν και να μπουν στα γήπεδα των δήμων, να λάβει απόφαση για να επαναρχίσουν τα πρωταθλήματα.

Αυγενάκης: «Τάξη παντού»
«Ούτε μητρώο αποδέχεται ο πρόεδρος ΕΠΟ, ούτε Ειδική Αθλητική Αναγνώριση ποδοσφαιρικών σωματείων, ούτε υποχρέωση περιφερειών να εκδίδουν άδειες αγώνων!

Έτσι είναι όταν… ονειρεύεται πως ο λόγος του είναι ο νόμος! Οι μάσκες έπεσαν! Τάξη παντού, σε όλο το αθλητικό μας οικοδόμημα» ανέφερε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Διαβάστε ακόμη

Αύριο στις 2μ.μ. στην Κρήτη ο Διαγόρας

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection από το Περιστέρι bwin, ο απίστευτος Χατζηνικόλας και το BCL από τη νέα σεζόν...

Ξεκίνησαν οι εργασίες στα Λάερμα

Άκαρπη η πρώτη Γ.Σ. του Αστέρα Παστίδας

Έξι μετάλλια των Τιτάνων Ρόδου στο “8o Asteriks Open” της Σερβίας

Γυναικείο Ποδόσφαιρο: Στον Σταυρό Καλυθιών ο Άκης Γεωργίου

Η Ελπίδα Πεταλούδων κατέκτησε το πρωτάθλημα Ανδρών στο μπάσκετ!

Στον Σαρωνικό και πάλι ο Δελαπόρτας