Άνετα ο Ολυμπιακός τον Προμηθέα και παίζει αύριο με Παναθηναϊκό στον τελικό

Άνετα ο Ολυμπιακός τον Προμηθέα και παίζει αύριο με Παναθηναϊκό στον τελικό

Άνετα ο Ολυμπιακός τον Προμηθέα και παίζει αύριο με Παναθηναϊκό στον τελικό

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 345 ΦΟΡΕΣ

Περισσότερο εύκολα απ’ ό,τι μπορούσε να πιστέψει ο καθένας, ο Ολυμπιακός σήμερα πήρε τη νίκη με 93-65 στο κλειστό της Καλλιθέας απέναντι στον Προμηθέα και αύριο στις 21.00 θ’ αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στον τελικό του Super Cup του ΕΣΑΚΕ. Με κορυφαίους τους Βεζένκοφ και Πίτερς, οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν από το νωρίς τη διαφορά τους κι έτσι είχαν ένα ευχάριστο βράδυ.

Πώς κύλησαν οι περίοδοι

Με το ξεκίνημα και οι δύο ομάδες έδειξαν ορεξάτες, με τους παίκτες να εντυπωσιάζουν χάρις στις προσπάθειές τους κάτω από το καλάθι αλλά και τα καρφώματα ως… πρόγευμα του τι θα επακολουθούσε. Το 23-19 έδινε ένα ισχνό προβάδισμα στον Ολυμπιακό και υποσχέσεις για τη συνέχεια.

Από κει και πέρα, στη δεύτερη περίοδο ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε τις περισσότερες λύσεις του στο σκοράρισμα και κατάφερε να δημιουργήσει μια διαφορά που όλο μεγάλωνε. Τα λάθη του Προμηθέα συνέβαλαν στο να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις ώστε οι «ερυθρόλευκοι» να… καθαρίσουν από νωρίς το παιχνίδι.

Η τρίτη περίοδος, απλώς απέδειξε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού, αφού η διαφορά δεν έπεσε κάτω από τους δεκαπέντε πόντους κι έδειξε προς τα… πού θα πήγαινε το παιχνίδι. Το 69-48 απλώς επιβεβαίωσε τα παραπάνω…

Όσον αφορά την τέταρτη περίοδο, είχε απλώς διαδικαστικό χαρακτήρα κι έτσι με 93-65 ο Ολυμπιακός θα παίξει αύριο με τον Παναθηναϊκό για τον τίτλο. Κολοσσός και Προμηθέας θα παίξουν στις 17.00 στον μικρό τελικό.

Διαιτητές: Παπαπέτρου, Πουρσανίδης, Πιτσίλκας

Τα δεκάλεπτα: 23-19, 47-34, 69-48, 93-65

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Ουόκαπ 11 (1), Κάνναν 3 (1), Φαλ 2, Βεζένκοφ 19 (2), Παπανικολάου 8 (1), Λούντζης 11 (3), Λαρεντζάκης, Παπάς, Σλούκας 7, Μπολομπόι 12, Πίτερς 17 (3), Μακ Κίσικ 3.

Προμηθέας (Γιατράς): Γιανγκ 3, Γκίκας 5 (1), Κακλαμανάκης 4, Σίμπσον 16 (4), Κουλμπόκα 14 (3), Κάουαν 11 (3), Κόιντιτ 4, Πλότας, Τσαϊρέλης 4, Μουράτος 2, Χέλεμς 2, Τανούλης.

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων