Ορφέας: Σημαντική κίνηση με Θεοδοσίου

Ορφέας: Σημαντική κίνηση με Θεοδοσίου

Ορφέας: Σημαντική κίνηση με Θεοδοσίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 188 ΦΟΡΕΣ

Σε μια σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε χθες η ομάδα του Ορφέα η οποία ενισχύθηκε και άλλο ενόψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Πρόκειται για τον Αντώνη Θεοδοσίου, έναν έμπειρο κεντρικό αμυντικό ο οποίος αναμένεται να προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στους «κόκκινους».

Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η διοίκηση, αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ορφέας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Αντώνη Θεοδοσίου. Ο έμπειρος αμυντικός υπέγραψε την έναρξη της συνεργασίας του με την ομάδα μας και τέθηκε στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου.

Ο Αντώνης Θεοδοσίου ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία από τα τμήματα υποδομής του Α.Ο. Ορφέας και αποφάσισε να επιστρέψει στην ομάδα μας προκειμένου να αγωνιστεί στα τελευταία χρόνια της ποδοσφαιρικής του διαδρομής.

Έχει κατακτήσει πρωταθλήματα και κύπελλα Δωδεκανήσου, όπως και το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας. Στην περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον ΓΑΣ Ιάλυσος όπου αναδείχθηκε πρωταθλητής Δωδεκανήσου, ενώ μεταξύ άλλων έχει φορέσει τις φανέλες του Διαγόρα, της Ρόδου, του ΓΑΣ Ιάλυσος και του Φοίβου.

Καλωσορίζουμε τον Αντώνη Θεοδοσίου στην οικογένεια του Α.Ο. Ορφέας. Αποτελεί τιμή η επιστροφή του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία».

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων