Εν αναμονή των συμμετοχών στο Πανελλήνιο Μαραθωνίου

Εν αναμονή των συμμετοχών στο Πανελλήνιο Μαραθωνίου

Εν αναμονή των συμμετοχών στο Πανελλήνιο Μαραθωνίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 209 ΦΟΡΕΣ

Ταυτοχρόνως με τον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας θα διεξαχθεί στις 13 Νοεμβρίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην απόσταση των 42.195μ. με ώρα εκκίνησης 9.00 για τους Άνδρες και τις Γυναίκες.

Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να σταλούν αποκλειστικά και μόνο με email μέχρι τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου και ώρα 14:00 στον ΣΕΓΑΣ στην ηλεκτρονική διεύθυνση entries@segas.gr. Μετά την παρέλευση αυτής της προθεσμίας δεν θα γίνεται δεκτή καμία δήλωση συμμετοχής.
Τότε θα γνωρίζουμε αν υπάρχει συμμετοχή και κάποιου αθλητή από τα Δωδεκάνησα, με προοπτική για ένα καλό πλασάρισμα στην ιδιαίτερη αυτή διοργάνωση βάσει των ορίων πρόκρισης.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Στον Μαραθώνιο Δρόμο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο αθλητές – αθλήτριες που ανήκουν οπωσδήποτε στη δύναμη των σωματείων – μελών του ΣΕΓΑΣ, σύμφωνα με την τελευταία Υπουργική Απόφαση «περί εγγραφής αθλητών».
Για τη συμμετοχή στον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας των φιλάθλων, αλλά και των αθλητών των σωματείων του ΣΕΓΑΣ που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για να λάβουν μέρος στο αγώνισμα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος 2022, έχει εκδοθεί ιδιαίτερη προκήρυξη.

ΗΛΙΚΙΕΣ
Δικαίωμα συμμετοχής στον Μαραθώνιο Δρόμο Ανδρών - Γυναικών του Πανελληνίου Πρωταθλήματος 2022, έχουν οι αθλητές-αθλήτριες που έχουν γεννηθεί το 2002 και οι μεγαλύτεροι-μεγαλύτερες.

ΟΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι αθλητές – αθλήτριες που θα δηλωθούν, θα πρέπει να έχουν πετύχει καλύτερες επιδόσεις σε ένα από τα παρακάτω αγωνίσματα, την τριετία 2020-2021-2022:
-Ανδρών: Μαραθώνιος: 3:00.00 – Ημιμαραθώνιος: 1:27.00 – 10.000μ.: 38:30.00
-Γυναικών: Μαραθώνιος: 3:50.00 – Ημιμαραθώνιος: 1:49.00 – 10.000μ.: 49:00.00
Οι επιδόσεις θα πρέπει να έχουν επιτευχθεί είτε σε διοργανώσεις στην Ελλάδα, είτε σε διοργανώσεις στο εξωτερικό οι οποίες είναι αναγνωρισμένες από την WA και την AIMS.

Σε περίπτωση επίτευξης επίδοσης σε αγώνα του εξωτερικού, θα πρέπει επιπλέον να επισυνάπτεται βεβαίωση της διοργάνωσης ή απόσπασμα από τα επίσημα αποτελέσματα. Οι αθλητές – αθλήτριες που είναι γεννημένοι το 2002 και πρόκειται να συμμετάσχουν για πρώτη φορά σε Μαραθώνιο Δρόμο, θα πρέπει να έχουν αποδεδειγμένη παρουσία τουλάχιστον σε ένα από τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ανδρών-Γυναικών, Κ23 και Κ20 στα αγωνίσματα των 5.000μ. ή 10.000μ. τη χρονική περίοδο 2020-2022.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ
Ειδικά για το αγώνισμα του Μαραθωνίου Ανδρών-Γυναικών κανένας αθλητής – αθλήτρια και για κανένα λόγο δεν έχει δικαίωμα να δηλωθεί και να συμμετέχει εάν δεν έχει πετύχει τα όρια συμμετοχής και σύμφωνα με όσα αναφέρονται παραπάνω.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.