Αντώνης Θεοδοσίου: «Να γιατί επέστρεψα στον Ορφέα»

Αντώνης Θεοδοσίου: «Να γιατί επέστρεψα στον Ορφέα»

Αντώνης Θεοδοσίου: «Να γιατί επέστρεψα στον Ορφέα»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 317 ΦΟΡΕΣ

Μια πολύ ενδιαφέρουσα τοποθέτηση σχετικά με την επιστροφή του μετά από πολλά χρόνια στον Ορφέα, έκανε ο Αντώνης Θεοδοσίου. O ίδιος εξηγεί τους λόγους που πήρε την απόφαση να φορέσει τη φανέλα του συλλόγου στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Αναλυτικά:
«Εδώ και δυο ημέρες και μετά την ανακοίνωση του Ορφέα να πάω στην ομάδα, ακούω διάφορα να λένε του τύπου... καλά, στον Ορφέα; Γιατί εκεί; Ήσουν στης καλύτερες ομάδες και πηγές στον Ορφέα; Τόσο χαμηλά; Και πολλά άλλα που δεν θέλω να αναφέρω.

Πάμε να θυμηθούμε λίγο για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιοί. Οι γονείς μου μεγάλωσαν στα «Λαϊκά» όπως και οι γιαγιάδες μου και οι παππούδες μου έμεναν εκεί... Μεγάλωσα και έμαθα ποδόσφαιρο στη γειτονιά του Ορφέα στο (καμπάκι) μετά το σχολείο. Μέχρι να έρθει η νύχτα παίζαμε εκεί με φίλους και ξαδέλφια.

Ο πατέρας μου Βασίλης Θεοδοσίου κάποια στιγμή ήταν γενικός αρχηγός στην ομάδα και από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας μέχρι την τελευταία αγωνιστική, πάντα ήμουν μαζί με την ομάδα. Ακόμα θυμάμαι αγώνες αναλυτικά που τότε ήταν πάρα πολύ καλή, ομάδα και να βλέπω από κοντά ποδοσφαιριστές που τότε θαύμαζα και έλεγα «μακάρι κάποια μέρα να γίνω σαν και αυτούς». Πόλις Γεωργαλλής, Μερκούρης Μαθιός, Μερκούρης Μόσχος...

Όλες μου οι παιδικές αναμνήσεις είναι τότε που με πήγαινε ο πατέρας μου εκεί και έπαιζα όλη μέρα με τον ξάδελφο μου Παναγιώτη Μαθιό! Κάποια στιγμή έρχεται το πλήρωμα του χρόνου και νιώθω τόσο γεμάτος μέσα μου, ευγνώμων και χαρούμενος για όλα αυτά που έχω ζήσει τα χρόνια που ήμουν στο χώρο του ποδοσφαίρου και έδωσα έστω ένα μικρό λιθαράκι.

1000 ζωές να είχα, πάλι σε αυτήν την ομάδα θα ήμουν. Δείτε λίγο και το συναισθηματικό κομμάτι, δεν γίνονται όλα πάντα για τα χρήματα και για το πρεστίζ.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές μου και συμπαίκτες με τους οποίους συνεργάστηκα! Και τέλος, θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στους γονείς μου και την οικογένειά μου που πάντα, όλα αυτά τα χρόνια ήταν δίπλα μου και με στήριζαν, Μιχαλίτσα Θεοδοσίου και Βασίλης Θεοδοσίου».

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.