Αθώοι και οι δύο για υπόθεση με «φρουτάκια»

Αθώοι και οι δύο για υπόθεση με «φρουτάκια»

Αθώοι και οι δύο για υπόθεση με «φρουτάκια»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 545 ΦΟΡΕΣ

Αθώοι κρίθηκαν χθες από το Τριμελές Εφετείο Δωδεκανήσου Πλημμελημάτων 51χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος και 33χρονος υπεύθυνος λειτουργίας, που κατηγορούνταν για τη διοργάνωση τυχερών παιχνιδιών.

Οι δύο άνδρες πρωτόδικα είχαν κριθεί ένοχοι από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου, τον Νοέμβριο του 2021 και τους είχαν επιβληθεί, ποινή φυλάκισης 3 ετών και χρηματικό πρόστιμο 200.000 ευρώ στον 51χρονο και φυλάκιση 12 μηνών στον 33χρονο με τριετή αναστολή.

Οι καταδικασθέντες άσκησαν έφεση η οποία εκδικάστηκε χθες από το Τριμελές Εφετείο Δωδεκανήσου Πλημμελημάτων, το οποίο κάνοντας δεκτούς τους αυτοτελείς ισχυρισμούς του συνηγόρου υπεράσπισης κ. Στέλιου Αλεξανδρή, τους έκρινε αθώους.

Η σύλληψη των δύο ανδρών είχε γίνει στις 8 Μαρτίου 2021 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου οι οποίοι σε έλεγχο που διενήργησαν στο κατάστημα του 51χρονου, εντόπισαν 20 ηλεκτρονικούς υπολογιστές οι οποίοι- σύμφωνα με το κατηγορητήριο «ήταν μεταξύ τους συνδεδεμένοι με τη βοήθεια κεντρικού διακομιστή (server) τόσο σε τοπικό δίκτυο με προεπιλεγμένη πύλη, όσο και στο διαδίκτυο έχοντας αποθηκευμένα – εγκατεστημένα 317 αρχεία εικόνας που παρέπεμπαν σε παίγνια και σε λογισμικά παιγνίων, είχαν δηλαδή συγκροτήσει και διέθεταν σε τρίτους πελάτες του καταστήματος την αναγκαία υποδομή ώστε να καθίσταται εφικτή ανά πάσα στιγμή η διενέργεια του απαγορευμένου παιχνιδιού «φρουτάκια» για το οποίο υφίσταται επιρροή της τύχης στο αποτέλεσμά τους καθώς και οικονομική διακινδύνευση».

Διαβάστε ακόμη

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους

Κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν σε κοσμηματοπωλείο της Ρόδου

Αθώοι κρίθηκαν Τούρκος και Ρώσος για διακίνηση μεταναστών στην Κω

Νέος κ.ο.κ.: Αφαίρεση διπλώματος έως και 5 χρόνια

Σύλληψη 22χρονου στην Κω για κροτίδες και δυναμίτες

Συνελήφθη 30χρονος σερβιτόρος για άγρα πελατών