Στην «Τέντα» το Διαγόρας-Χανιά

Στην «Τέντα» το Διαγόρας-Χανιά

Στην «Τέντα» το Διαγόρας-Χανιά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 204 ΦΟΡΕΣ

Τελικώς βρέθηκε λύση και η αναμέτρηση του Διαγόρα με τα Χανιά για τη 2η αγωνιστική της Β’ Εθνικής μπάσκετ Ανδρών (2ος όμιλος) πρόκειται να διεξαχθεί το Σάββατο στις 14.00 στο κλειστό της «Τέντας».

Όπως είναι γνωστό, το Βενετόκλειο που δήλωσε ως πρώτη έδρα η ομάδα έχει κλείσει για λόγους ασφαλείας κι έτσι δεν υπήρχε άλλη εναλλακτική… Διαιτητές θα είναι οι Μπούκας, Σιδέρης και Χρηστίδης από την Αθήνα.

Η ανακοίνωση των «κυανέρυθρων»:
«Ο Γ.Σ. Διαγόρας ανακοινώνει ότι το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με τον Α.Ο.Κ. Χανιά θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο του συλλόγου («Τέντα») το προσεχές Σάββατο 15 Οκτωβρίου και συγκεκριμένα στις 14:00.

Πρόκειται για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς στη Β’ Εθνική (2ος όμιλος), το οποίο θα ξεκινήσει νωρίτερα για συγκοινωνιακούς λόγους.»

Ο Διαγόρας επίσης ενημερώνει για τη διάθεση των εισιτηρίων της αναμέτρησης κι απευθύνει πρόσκληση στο φίλαθλο κοινό να τον υποστηρίξει:

«Ο Γ.Σ. Διαγόρας ανακοινώνει ότι από σήμερα ξεκινάει η προπώληση των εισιτηρίων για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Α.Ο.Κ. Χανιά. Τα εισιτήρια θα διατίθενται από τη λέσχη του συλλόγου, ενώ θα υπάρχουν και στην είσοδο του κλειστού γυμναστηρίου του Διαγόρα, πριν από την έναρξη της αναμέτρησης.

Ο Γ.Σ. Διαγόρας απευθύνει κάλεσμα σε όλο το φίλαθλο κόσμο της ομάδας και του νησιού, να στηρίξει τη μεγάλη προσπάθεια του συλλόγου στη Β’ Εθνική.»

Νέος έφορος μπάσκετ ο Γιάννης Ζόγλου
Ο Γιάννης Ζόγλου είναι ο νέος έφορος των τμημάτων μπάσκετ του Διαγόρα, σύμφωνα με τη λιτή ανακοίνωση από τον σύλλογο, όπως παρακάτω:

«Μεγαλώνει η οικογένεια του μπασκετικού Διαγόρα... Ο Γιάννης Ζόγλου είναι ο νέος έφορος στα τμήματα μπάσκετ του Γ.Σ. Διαγόρας και αναλαμβάνει τα νέα του καθήκοντα, για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Ο Γ.Σ. Διαγόρας καλωσορίζει τον Γιάννη Ζόγλου και του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.