Αθώοι κρίθηκαν 23χρονος και 26χρονη για ναρκωτικά

Αθώοι κρίθηκαν 23χρονος και 26χρονη για ναρκωτικά

Αθώοι κρίθηκαν 23χρονος και 26χρονη για ναρκωτικά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 597 ΦΟΡΕΣ

Αθώοι κρίθηκαν από το Μονομελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου, 23χρονος και 26χρονη που κατηγορούνταν για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Η δίκη έγινε προχθές και το δικαστήριο έκρινε αθώο τον 23χρονο και έπαυσε την ποινική δίωξη για την 26χρονη, κάνοντας δεκτούς τους αυτοτελείς ισχυρισμούς του συνηγόρου της κ. Γιάννη Φλεβάρη.

Στην ίδια υπόθεση κατηγορείται και ένας 23χρονος αλλοδαπός αλβανικής καταγωγής για τον οποίο όμως έχει ανασταλεί η ποινική διαδικασία.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 23χρονος φέρονταν μαζί με τον αλλοδαπό αλβανικής καταγωγής το χρονικό διάστημα, από τον Ιούνιο του 2018 έως τις 2 Απριλίου του 2019, να πούλησαν διάφορες ναρκωτικές ουσίες και περισσότερο από μία φορά στην 26χρονη κοπέλα.

Τα ναρκωτικά που φέρονται να πούλησαν είναι 10 γραμμάρια ινδικής κάνναβης έναντι του ποσού των 50 ευρώ, δύο γραμμάρια ινδικής κάνναβης έναντι του ποσού των 10 ευρώ, 5,5 γραμμάρια της ίδιας ουσίας έναντι 20 ευρώ και τρεις φορές άγνωστη μικροποσότητα ινδικής κάνναβης έναντι του ποσού των 5 ευρώ.

Πάντως, τον Ιανουάριο του 2020, ο 23χρονος Έλληνας συνοδευόμενος από τη συνήγορό του κ. Βαλεντίνα Βαβούλη, πέρασε την πόρτα της ανακρίτριας Ρόδου όπου και απολογήθηκε αρνούμενος τα όσα του καταλογίζονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 23χρονος ισχυρίστηκε ότι ουδεμία σχέση έχει με την υπόθεση την οποία και δεν γνωρίζει και πως απλώς είναι χρήστης, αλλά δεν έχει δώσει ποτέ ναρκωτικά.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα, ο 23χρονος είχε αφεθεί ελεύθερος χωρίς όρους.

Διαβάστε ακόμη

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους

Κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν σε κοσμηματοπωλείο της Ρόδου

Αθώοι κρίθηκαν Τούρκος και Ρώσος για διακίνηση μεταναστών στην Κω

Νέος κ.ο.κ.: Αφαίρεση διπλώματος έως και 5 χρόνια

Σύλληψη 22χρονου στην Κω για κροτίδες και δυναμίτες

Συνελήφθη 30χρονος σερβιτόρος για άγρα πελατών