Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1252 ΦΟΡΕΣ

Από τις 12 Νοεμβρίου του 2022 ο Νίκος Μουρατίδης μετά από πρόσκληση του Δημήτρη Μίχαλου,θα παρουσιάζει κάθε σαββατοκύριακο 6μμ-8μμ την εκπομπή «η μικρή μας πόλη» και το καθημερινό 5λεπτο «σαν σήμερα» που θα είναι το Χρονολόγιο της ημέρας. Θα αρθρογραφεί επίσης στο site του σταθμού, το οποίο ανανεώνεται και θα γίνει ένας τόπος πολιτισμού και μουσικής. Ήδη την Πέμπτη η σελίδα του Μελωδία Ρόδου (melodiarodos.gr) φιλοξένησε το αφιέρωμά του στη Νάνα Μούσχουρη, την Παρασκευή στον Βλάσση Μπονάτσο και την Κυριακή θ’ ανέβει ένα αφιέρωμα στον αγαπημένο σκηνοθέτη Γιάννη Δαλιανίδη.

Ο Νίκος Μουρατίδης γεννήθηκε στη Νίκαια του Πειραιά και ενώ σπούδασε σκηνοθεσία κινηματογράφου τον απορρόφησε ο κόσμος της μουσικής. Δούλεψε σε εταιρείες δίσκων, στο ραδιόφωνο, ως δημοσιογράφος γράφοντας για μουσική, ενώ παράλληλα έχει επιμεληθεί και έχει κυκλοφορήσει δεκάδες συλλογές cd.

Διετέλεσε στέλεχος στις δισκογραφικές εταιρίες Polygram, CBS, EMI και Universal, περνώντας από όλα τα πόστα: δημόσιες σχέσεις, παραγωγή και A&R manager. Έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους Έλληνες καλλιτέχνες στο χώρο της μουσικής και του θεάτρου.

Έχει γράψει αρκετά σενάρια για την τηλεόραση, έχει λάβει βραβείο σεναρίου, έχει συνεργαστεί σαν αρθρογράφος στα περισσότερα έντυπα, και έχει εκδώσει 6 βιβλία.
- Τα τελευταία χρόνια τον διαβάζουμε καθημερινά στο προσωπικό του blog.
- Αρθρογραφεί στο Ogdoo.gr και στα Parapolitika.gr, όπως επίσης κάθε Σάββατο στις εφημερίδες «Παραπολιτικά» και “On Time”.
Στο ραδιόφωνο έχει χτίσει μια μεγάλη καριέρα ξεκινώντας από το Β΄ πρόγραμμα της ΕΡΤ και συνέχισε σε διάφορους γνωστούς ραδιοφωνικούς σταθμού της χώρας

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!

Συναυλία της Ελένης Βιτάλη στις 25 Ιουλίου στη Ρόδο