Τον Πανιώνιο και τον Φάνη Χριστοδούλου τιμά ο Διαγόρας

Τον Πανιώνιο και τον Φάνη Χριστοδούλου τιμά ο Διαγόρας

Τον Πανιώνιο και τον Φάνη Χριστοδούλου τιμά ο Διαγόρας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 211 ΦΟΡΕΣ

Το Σάββατο στις 15:00 θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Διαγόρα με τον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής μπάσκετ Ανδρών.

Για συγκοινωνιακούς λόγους το παιχνίδι θα ξεκινήσει νωρίτερα, με την Ε.Ο.Κ. να ανακοινώνει τα εξής: «Σας ενημερώνουμε ότι, για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας μεταξύ των σωματείων ΓΣ Διαγόρας Ρόδου- Πανιώνιος ΓΣΣ για την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών (2ος όμιλος) της 22/10/2022 αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί ώρα 15.00 στο κλειστό γυμναστήριο Διαγόρα (Τέντα).

Ο Διαγόρας μέσα από ανακοίνωσή του, απευθύνει κάλεσμα στο φίλαθλο κόσμο να γεμίσει το γήπεδό του στην «Τέντα» και ν’ αποτελέσει τον έκτο παίκτη στο δύσκολο παιχνίδι με την ομάδα της Νέας Σμύρνης. Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει από τη λέσχη του συλλόγου και η ομάδα περιμένει από τους φίλους της και τους Ροδίτες φιλάθλους γενικότερα να συμπαρασταθούν στη μεγάλη της προσπάθεια.

Εκτός αυτού, όπως ενημέρωσε η διοίκηση των «κυανέρυθρων», πριν από την έναρξη της αναμέτρησης θα τιμήσει τον ιστορικό Πανιώνιο (με έτος ίδρυσης το 1890) για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ και τον αθλητισμό. Επίσης, η ομάδα θα τιμήσει τον γενικό αρχηγό του Πανιωνίου, τον μεγάλο «μπέμπη» του ελληνικού μπάσκετ, Φάνη Χριστοδούλου για την τεράστια προσφορά του στο άθλημα.

Κυριακή το Διαγόρας- Πανελευσινιακός
Η αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Διαγόρα και τον Πανελευσινιακό αντί για Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023, θα διεξαχθεί στις 29 του μήνα και συγκεκριμένα στις 17:00. Η ανακοίνωση της Ε.Ο.Κ.: «Σας ενημερώνουμε ότι, για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας μεταξύ των σωματείων ΓΣ Διαγόρας Ρόδου- Πανελευσινιακός ΑΟΚ για την 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών (2ος όμιλος) αντί της 28/01/2023, θα διεξαχθεί στις 29/01/2023 και ώρα 17.00 στο κλειστό γυμναστήριο Διαγόρα («Τέντα»).

Η ανακοίνωση της Ε.Ο.Κ. για την αλλαγή έδρας
Στην «Τέντα» θα διεξαχθούν όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του Διαγόρα τη φετινή σεζόν, με την Ομοσπονδία να ανακοινώνει τα εξής: «Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω προσωρινής αναστολής λειτουργίας του κλειστού γυμναστηρίου «Βενετόκλειο», οι εντός έδρας αγώνες του σωματείου ΓΣ Διαγόρας Ρόδου στο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών (2ος όμιλος), θα διεξάγονται στο κλειστό γυμναστήριο Διαγόρα».

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.