Καθημερινός εφιάλτης τα τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα στη Ρόδο

Καθημερινός εφιάλτης τα τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα στη Ρόδο

Καθημερινός εφιάλτης τα τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1251 ΦΟΡΕΣ

Πάνω από 25 καταγράφονται καθημερινά – τρεις τραυματίες χθες στο νοσοκομείο

Ο εφιάλτης των τροχαίων ατυχημάτων και δυστυχημάτων πλανάται εδώ και χρόνια πάνω από τη Ρόδο, αφήνοντας πίσω του θλίψη, τραγωδίες και ανυπολόγιστο πόνο.

Μόνο το τελευταίο 24ωρο, στη Ρόδο σημειώθηκαν τρία σοβαρά τροχαία ατυχήματα (με τραυματισμούς) ενώ σε άλλα 20 υλικών ζημιών υπολογίζονται τα υπόλοιπα που κλήθηκαν να μεταφέρουν οι εταιρείες οδικής βοήθειας.

Η κατάσταση παραμένει εκτός ελέγχου. Και αυτό επιβεβαιώνεται καθημερινά, αλλά κυρίως από τον απολογισμό τροχαίων ατυχημάτων και δυστυχημάτων στα Δωδεκάνησα, από την 1η Ιανουαρίου 2022 έως και χθες 18 Οκτωβρίου 2022:

Οι νεκροί φθάνουν τους 26 σε Ρόδο (οι περισσότεροι), Κω, Κάλυμνο, Αστυπάλαια και Κάρπαθο, ενώ οι τραυματίες που μετέφερε το ΕΚΑΒ στα νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας του νομού μας υπολογίζεται ότι ξεπερνούν τους 450.

Η μέρα ξεκίνησε χθες με ένα τροχαίο στην περιοχή των Καλυθιών, στο οποίο τραυματίστηκε ένας 24χρονος που μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο νοσοκομείο της Ρόδου.

Ακολούθησε λίγο πριν το μεσημέρι της ίδιας μέρας ένα δεύτερο τροχαίο στην περιοχή των Ασγούρου, με έναν 56χρονο τραυματία οδηγό δικύκλου, ενώ το τρίτο κατά σειρά τροχαίο σημειώθηκε στην περιοχή από Ελεούσα προς Προφήτη Ηλία.Μιλώντας χθες στη ΡΟΔΙΑΚΗ ο Ιζέτ Σιέχ, από την εταιρεία οδικής βοήθειας «ΣΙΕΧ», σημείωσε ότι κατά μέσο όρο αυτή την εποχή ο αριθμός των τροχαίων ατυχημάτων (υλικών ζημιών) φθάνει τα 25 μέσα σε ένα 24ωρο.

 Από τροχαία ατυχήματα των τελευταίων εβδομάδων. Ό,τι απέμεινε από  τα αυτοκίνητα που μεταμορφώθηκαν σε άμορφες μάζες σιδηρικών
Από τροχαία ατυχήματα των τελευταίων εβδομάδων. Ό,τι απέμεινε από τα αυτοκίνητα που μεταμορφώθηκαν σε άμορφες μάζες σιδηρικών

Διαβάστε ακόμη

Συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός για διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο

Καταδικάστηκε 53χρονος Βούλγαρος που εξαπάτησε υπάλληλους ανταλλακτηρίων

Αθωώθηκε 46χρονη για στέρηση επικοινωνίας του παιδιού με τον πατέρα του

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους

Κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν σε κοσμηματοπωλείο της Ρόδου

Αθώοι κρίθηκαν Τούρκος και Ρώσος για διακίνηση μεταναστών στην Κω