Ο Μιχάλης Χατζηιωάννου μεταξύ των κορυφαίων

Ο Μιχάλης Χατζηιωάννου μεταξύ των κορυφαίων

Ο Μιχάλης Χατζηιωάννου μεταξύ των κορυφαίων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 376 ΦΟΡΕΣ

Με άλλη μια διάκρισή του, ο Μιχάλης Χατζηιωάννου επιβεβαίωσε ξανά ότι ανήκει πια στην ελίτ των αθλητών αποστάσεων στην Ελλάδα.

Συμμετέχοντας το περασμένο Σάββατο στον 10ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο της Θεσσαλονίκης πήρε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο με χρόνο 1.09.20, πίσω από τους Μιχάλη Παρμάκη που πέτυχε 1.08.41 και Γιουσέφ Μπουισάν (από το Βέλγιο) με 1.09.04.

Ο Συμιακός αθλητής του ΑΓΕΣ Κάμειρος συνεχώς εκπλήσσει με τις εξαιρετικές επιδόσεις του και βελτιώνεται κάθε χρόνο και περισσότερο.

Η φετινή διοργάνωση μάλιστα, ήταν αφιερωμένη στον πρόωρα χαμένο Ολυμπιονίκη Αλέξανδρο Νικολαΐδη, με ομόφωνη απόφαση της Οργανωτικής Επιτροπής πριν από την έναρξη του αγωνιστικού προγράμματος κι έπειτα από κοινή πρόταση του δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα και της προέδρου της Ο.Ε. και αντιπεριφερειάρχη Μ.Ε. Θεσσαλονίκης Βούλας Πατουλίδου.

Σημείο εκκίνησης της διοργάνωσης στη Θεσσαλονίκη ήταν η πλατεία Ελευθερίας και σημείο τερματισμού το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην παραλία της πόλης, με συμμετοχές 15.000 δρομέων, τόσο στα 21,1χλμ. όσο και στα 10χλμ. αλλά και στο μίλι για φιλανθρωπικό σκοπό.

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων