Αυτοί που «την πληρώνουν» είναι κυρίως οι ποδοσφαιριστές…

Αυτοί που «την πληρώνουν»  είναι κυρίως οι ποδοσφαιριστές…

Αυτοί που «την πληρώνουν» είναι κυρίως οι ποδοσφαιριστές…

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 249 ΦΟΡΕΣ

Όπως φαίνεται, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, θα βρεθεί μια «χρυσή τομή» προκειμένου να αποφασιστεί η έναρξη των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου στην περιοχή μας και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας και η συνέχιση σε κάποιες άλλες. Είναι η… περιρρέουσα ατμόσφαιρα θα έλεγε κανείς με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις αλλά και τη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Με βάση όλα όσα έχουν συμβεί έως τώρα, θα έλεγε κανείς πως για μια ακόμα φορά το συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι το… μάρμαρο το πληρώνουν οι ποδοσφαιριστές (κυρίως αυτοί) αλλά και οι παράγοντες των ερασιτεχνικών ομάδων.

Οι παίκτες, γιατί είναι πραγματικά… αντιαθλητικό να έχουν ξεκινήσει προετοιμασία από τον Αύγουστό και να είμαστε μέσα Οκτωβρίου και ακόμα να μην ξέρουν πότε θα παίξουν, και οι παράγοντες γιατί έχουν κάνει έναν σχεδιασμό που εκ των πραγμάτων ακυρώνεται και διαφοροποιείται. Παρά το ότι δεν έχουμε να κάνουμε με επαγγελματικά σωματεία, είναι πράγματι εξαιρετικά δύσκολο και σε ερασιτεχνικό επίπεδο να πηγαίνει… στα τυφλά, χωρίς πλάνο και συγκεκριμένο σχέδιο. Το όλο θέμα από την αρχή ήταν… διάτρητο, με τις ευθύνες να υπάρχουν και στις δυο πλευρές.

Και στην πλευρά της πολιτείας (του Αυγενάκη δηλαδή) που «τραβάει» ένα θέμα από τα μαλλιά πραγματικά. Και σε αυτή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας που άφησε την όλη ιστορία να πάει πολύ μακριά, ενώ θα έπρεπε να αντιδράσει από την αρχή. Και μέσα σε όλα είναι και η FIFA, η οποία υποτίθεται ότι θα έπρεπε ήδη να έχει παρέμβει, λόγω του λεγόμενου αυτοδιοίκητου.

Μέχρι στιγμής όμως δεν φαίνεται να υπάρχει διάθεση για κάτι τέτοιο με αποτέλεσμα να προκύπτουν πολλά ερωτηματικά αλλά και προβληματισμοί.
Ας ευχηθούμε πως το θέμα θα ξεκαθαρίσει οριστικά σήμερα και θα δούμε φως…
Δραγάτης Δημήτριος

Διαβάστε ακόμη

Στην 4η θέση οι Εφοριακοί Δωδεκανήσου στο Πανελλήνιο 5x5

«Ζωντανός» ο Φοίβος Κρεμαστής

Στις 1-2 Ιουνίου τα «3α Δωδεκανησιακά Δάφνεια» στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα»

Το πάλεψαν όσο μπορούσαν οι Παίδες του Φοίνικα

Ηρακλής Μαριτσών: Ανανέωσε και ο Παγκράτης

Τζάμπολ τον Ιούνιο στο 3ο Ανοικτό Εργασιακό Κύπελλο μπάσκετ

Έκλεισε τη σεζόν με αξιοπρέπεια ο Κολοσσός H Hotels Collection

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν