Παναγιώτης Ζούνης: «Η ΑΕ Κατταβιάς έχει αξιόλογους παίκτες»

Παναγιώτης Ζούνης: «Η ΑΕ Κατταβιάς έχει αξιόλογους παίκτες»

Παναγιώτης Ζούνης: «Η ΑΕ Κατταβιάς έχει αξιόλογους παίκτες»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 135 ΦΟΡΕΣ

Χαρούμενος που επιστρέφει στους πάγκους, δηλώνει στην «Αθλητική Ροδιακή», ο νέος προπονητής της ΑΕ Κατταβιάς Παναγιώτης Ζούνης.

Αναφερόμενος στη νέα του συνεργασία είπε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να δουλέψω ξανά. Είναι κάτι που αγαπώ. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για τους ανθρώπους που μου έκαναν την τιμή να εργαστώ στην ομάδα τους. Εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας που δεν είναι άλλοι από την γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής μας και την πραγματοποίηση μιας καλής πορείας στο πρωτάθλημα».

Αναφερόμενος στο γεγονός ότι καλείται να δουλέψει με παίκτες πιο έμπειρους σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια στον Απόλλωνα Καλυθιών όπου είχε κυρίως νεαρούς, τόνισε τα εξής: «Μου αρέσει πάντα να βοηθάω τα μικρά παιδιά και να τα προωθώ. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου και αυτό έκαναν και στους Ατρόμητους και στον Απόλλωνα Καλυθιών. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα δουλέψω και με πιο έμπειρους παίκτες».

Σε ερώτηση σχετικά με το ρόστερ, είπε τα ακόλουθα:
«Το ρόστερ της ΑΕ Κατταβιάς είναι πολύ καλό και διαθέτει παιδιά με καλό χαρακτήρα. Είναι κάτι που το κατάλαβα από την πρώτη ημέρα. Έχω δει την ομάδα σαν φίλαθλος και σε φιλικά παιχνίδια που έχει δώσει. Υπάρχει πολύ καλό υλικό και αξιόλογοι ποδοσφαιριστές».

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα