Με jet ski έφθασαν στη Σύμη

Με jet ski έφθασαν στη Σύμη

Με jet ski έφθασαν στη Σύμη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2565 ΦΟΡΕΣ

Με jet ski ταξίδεψαν από τα τουρκικά παράλια στη Σύμη, τρεις αλλοδαποί εκ των οποίων εντοπίστηκαν οι δύο και συνελήφθησαν από τους Λιμενικούς.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, όλα ξεκίνησαν την περασμένη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου οπότε και οι αστυνομικοί του νησιού εντόπισαν και συνέλαβαν έναν 23χρονο αλλοδαπό στην περιοχή του Αγίου Αιμιλιανού στη Σύμη. Για τη σύλληψη ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο του νησιού, ενώ σύμφωνα με όσα δήλωσε ο 23χρονος αλλοδαπός, επέβαινε σε jet ski μαζί με ακόμα δύο άτομα, ενώ μετά από ανατροπή του jet ski στο οποίο επέβαιναν, βρέθηκαν στη θάλασσα, σε περιοχή δυτικά - βορειοδυτικά της Σύμης.

Άμεσα, υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ξεκίνησαν έρευνες εντοπισμού των ανωτέρω επιβαινόντων στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή, στις οποίες συμμετείχαν ένα (01) περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ένα (01) σκάφος της δύναμης FRONTEX και ένα (01) αεροσκάφος της δύναμης FRONTEX.

Πρωινές ώρες προχθές (18 Οτκωβρίου), εντοπίστηκε και περισυνελέγη από πλήρωμα περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 38χρονος αλλοδαπός επιβαίνοντας του jet ski, στη βραχώδη περιοχή «ΔΙΑΒΑΤΩΝ» της Σύμης, ο οποίος και συνελήφθη, ενώ κατά δήλωσή του ο χειριστής του jet ski, κολύμπησε και εξήλθε στη στεριά χωρίς να έχει ακόμη εντοπιστεί.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σύμης.

Διαβάστε ακόμη

Θα δικαστεί 39χρονος που μετέφερε ηρωίνη και μεθαδόνη

37 δενδρύλλια κάνναβης καλλιεργούσαν 31χρονος και 22χρονη σε αυτοσχέδια θερμοκήπια στην Κάλυμνο

Απερρίφθη η αίτηση για τους εργαζόμενους της «ΡΟΔΑ»

Εντοπισμός αλλοδαπών και σύλληψη των διακινητών τους μετά από καταδίωξη στην Τήλο

Συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός για διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο

Καταδικάστηκε 53χρονος Βούλγαρος που εξαπάτησε υπάλληλους ανταλλακτηρίων

Αθωώθηκε 46χρονη για στέρηση επικοινωνίας του παιδιού με τον πατέρα του

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών