Αν. Αρφαράς: Οδεύουμε στις εθνικές εκλογές με στόχο τη νίκη και την αυτοδυναμία της Ν.Δ.

Αν. Αρφαράς: Οδεύουμε στις εθνικές εκλογές με στόχο τη νίκη και την αυτοδυναμία της Ν.Δ.

Αν. Αρφαράς: Οδεύουμε στις εθνικές εκλογές με στόχο τη νίκη και την αυτοδυναμία της Ν.Δ.

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 303 ΦΟΡΕΣ

«Η παράταξη της ΝΔ έχει παρελθόν-παρόν και πρωτίστως μέλλον. Σε αυτή την πανστρατιά καλούνται όλα τα μέλη και ιδίως αυτοί που ήταν στις επάλξεις μέχρι τώρα όλοι μαζί ενωμένοι να πορευθούμε στις εκλογές».

Αυτό δήλωσε στον “Sky Rodos” ο πρόεδρος της Δημοτικής Οργάνωσης Ρόδου της ΝΔ κ. Αντώνης Αρφαράς με αφορμή τη συμμετοχή του στη σύνοδο των προέδρων των ΔΕΕΠ και των ΔΗΜΤΟ στην Αθήνα.

«Πάνω από όλα να πούμε πως η διημερίδα διεξήχθη σε πνεύμα σύμπνοιας και ενότητας. Με καθαρότητα, πνεύμα ψυχής και λόγου χωρίς τοξικότητα έγινε διάλογος.

Οι υπουργοί ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους λεπτομερώς για όλα όσα προγραμματίζονται να γίνουν . Είχαμε επαφές με συναδέλφους από όλη την Ελλάδα», δήλωσε ο κ. Αρφαράς.

Σε ερώτηση αν έγινε συζήτηση για τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ο κ. Αρφαράς δήλωσε:
«Μπροστά μας έχουμε τις εθνικές εκλογές και δεν συζητάμε για τοπικές εκλογές. Όταν έρθει η ώρα θα αναφερθούμε σε αυτές

Μέλημα μας είναι οι εθνικές εκλογές αυτό είναι το αντικείμενο που μας απασχολεί με στόχο την εκλογή της ΝΔ και την εξασφάλιση της αυτοδυναμίας», είπε ο κ. Αρφαράς.

Ο κ. Αρφαράς μίλησε για τη συνάντηση που είχε με την υπουργό Παιδείας κ. Κεραμέως με την οποία συζήτηση για τις προσλήψεις εκπαιδευτικών στα σχολεία ακόμη και ψυχολόγων.

Μάλιστα η υπουργός του είπε πως σύντομα θα επισκεφθεί τη Ρόδο.

«Ο κ. Δένδιας εξήρε το ρόλο που παίζουν τα νησιά στην περιοχή. Μας ενημέρωσε για τις συνομιλίες και τις επαφές που έχει. Με τον κ. Πλεύρη συζητήσαμε για ζητήματα υγείας που ταλανίζουν την περιοχή μας.

Στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης του ΕΣΥ μας διαβεβαίωσε πως θα γίνει τα καλύτερο δυνατό για να καλυφθούν οι ανάγκες μας», τόνισε ο κ. Αρφαράς.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Ρόδου η ΝΔ αποτέλεσε τη σπονδυλική στήλη, την ψυχή, την καρδιά και του νου της αναγεννημένης Ελλάδας, για το λόγο αυτό πρέπει να παραμείνει στη διακυβέρνηση της χώρας γιατί αυτό ταιριάζει στους ‘Ελληνες», είπε.

Όσο για τα οργανωτικά, όπως τόνισε ο κ. Αρφαράς, δόθηκε εντολή να ενταθούν οι επισκέψεις στα χωριά και να γίνει άνοιγμα σε όλους τους φορείς και τις οργανώσεις.

Διαβάστε ακόμη

Μ. Κόνσολας: «Υπόθεση όλων μας η αναβάθμιση της Σχολής Δυτών στην Κάλυμνο»

Μ. Κόνσολας: «Μειώνονται οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων σε Κάρπαθο, Σύμη, Αστυπάλαια και σε περιοχές της Ρόδου»

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση των Τομέων του ΕΚΑΒ στα Δωδεκάνησα

Επικοινωνία της Μίκας Ιατρίδη με την Υφυπουργό Χριστίνα Αλεξοπούλου για τις άδειες φορτηγών

Δήλωση του Δημήτρη Γάκη από τη Νίσυρο για την επίσκεψη των Σακελλαρίδη και Σαράντη

Για περιοδεία στην Κω βρίσκεται η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά, Κατερίνα Σαράντη

Πασχαλινά γεύματα αγάπης από τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Παππά, στα πληρώματα σκαφών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο Αιγαίο

Βασίλης Α. Υψηλάντης: « Η κυβέρνηση στη διαμόρφωση του Νέου Δικαστικού Χάρτη της χώρας έλαβε υπόψη τα προβλήματα της νησιωτικότητας»