Βετεράνοι: «Ήταν ένα τριήμερο-πανδαισία»

Βετεράνοι:  «Ήταν ένα τριήμερο-πανδαισία»

Βετεράνοι: «Ήταν ένα τριήμερο-πανδαισία»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 311 ΦΟΡΕΣ

Ανακοίνωση με αφορμή το πρόσφατο παιχνίδι που έδωσαν με τους παλαίμαχους της Πάτρας, εξέδωσαν οι βετεράνοι Ρόδου και Διαγόρα. Αναλυτικά:

«Κι όμως, δεν ήταν ένας ποδοσφαιρικός αγώνας της Premier League – το όλο τοπίο θύμιζε Αγγλία- αλλά ένα ματς μεταξύ των βετεράνων Ρόδου-Διαγόρα και των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Πάτρας, το οποίο έληξε ισόπαλο 2-2.

Ένα τριήμερο που παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, ήταν μια πανδαισία, με ξεναγήσεις, δεξιώσεις κι αυτό οφείλεται όχι μόνο στην οικοδέσποινα ομάδα αλλά και στη φιλοξενούμενη ομάδα της Πάτρας.

Εδώ να ευχαριστήσουμε τους βασικούς συντελεστές για την επιτυχία του αγώνα και όχι μόνο.

Τον κο Αλέξανδρο Κολιάδη και τους συνεργάτες του Μιχάλη Χαρίτο και Νικήτα Μαλλιάκα για την παραχώρηση του γηπέδου, τον αντιπεριφερειάρχη κο Κάλλιστο Διακογεωργίου για την αθλητική εμφάνιση καθώς και τη δεξίωση που παραχώρησε μετά το παιχνίδι στις δύο ομάδες, τον αντιπεριφερειάρχη κο Κωνσταντίνο Χρυσοχοΐδη για την ευγενική χορηγία αθλητικών φορμών, τον αντιδήμαρχο Τηλέμαχο Καμπούρη για τη χορηγία αθλητικών μπλουζών Polo, τον κο Ασπράκη Απόστολο – Άριστον Α. Ε. και τον αντιπρόεδρο του συλλόγου μας κο Ζωάννου Μέντο για τη χορηγία αθλητικών σακιδίων, τον κο Νικόλαο Σαββαΐδη για την παραχώρηση για όλο το τριήμερο στην αποστολή της Πάτρας τουριστικού λεωφορείου, καθώς και τον κο Βαρθολομαίο Ιντζά (ξενοδοχείο Semiramis) για τη φιλοξενία και τη διαμονή των παλαιμάχων Πάτρας.

Τέλος, να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη μας και ιδιαίτερα όσους βοήθησαν με οποιονδήποτε τρόπο για την άρτια διοργάνωση, με μία υπόσχεση και για άλλες επιτυχημένες μελλοντικές διοργανώσεις».

Διαβάστε ακόμη

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ