Εκδήλωση μνήμης από τη λέσχη Lions Ρόδου

Εκδήλωση μνήμης από τη λέσχη Lions Ρόδου

Εκδήλωση μνήμης από τη λέσχη Lions Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 437 ΦΟΡΕΣ

Η Λέσχη Lions Ρόδου μαζί με το Ίδρυμα «Ν. & Π. Νεστορίδη», το Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης Ρόδου, και την Επιτροπή Πολιτισμού της Διεθνούς Οργάνωσης των Lions Νοτίου Ελλάδος & Νήσων, στο πλαίσιο του καθιερωμένου πολιτιστικού μνημόσυνου «ΝΕΣΤΟΡΙΔΕΙΑ 2022», διοργανώνουν εκδηλώσεις μνήμης για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή με έκθεση φωτογραφίας από το φωτογραφικό αρχείο του Εθνικού Ιστορικού Μουσείου με διάρκεια έκθεσης 25 Οκτωβρίου 2022 έως 19 Νοεμβρίου 2022.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 19:00 στη Νέα Πτέρυγα Νεστορίδειου Μελάθρου οδός Ι&Π Νεστορίδη (τμήμα οδού Κω).
Η εκδήλωση των εγκαινίων θα πλαισιωθεί από ομιλία του αναπληρωτή καθηγητή και Προέδρου του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου Σωτήρη Ντάλη με τίτλο: «1922-2022: Η ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟ, ΠΥΛΩΝΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ Ν.Α. ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΜΕΣΟΓΕΙΟ»

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο