Φώτης Χατζηδιάκος προς Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ : «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη».

Φώτης Χατζηδιάκος προς Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ : «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη».

Φώτης Χατζηδιάκος προς Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ : «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη».

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 575 ΦΟΡΕΣ

Συνεχίζεται ο "πόλεμος" ανακοινώσεων μεταξύ του Φώτη Χατζηδιάκου και του ΣΥΡΙΖΑ. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα ο πρώην δήμαρχος αναφέρει:

"Σε μια περίοδο που οι συμπολίτες μας βιώνουν άπειρα προβλήματα με την ακρίβεια, την ανασφάλεια του χειμώνα και άλυτα όλα τα θέματα της νησιωτικότητας, το κατεξοχήν πολιτικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, αντί να παράξει πολιτική, εξακολουθεί εμμονικά (για ευνόητους λόγους) να μου επιτίθεται επί προσωπικού, χωρίς να απαντά σε κανένα από τα έξι (6) πολιτικά ερωτήματα που τους έθεσα στην προηγούμενη δημόσια πρόσκλησή μου.

Προφανώς ενοχλήθηκαν στο άκουσμα της βουλευτικής μου υποψηφιότητα με το ΠΑΣΟΚ, αν και γνωρίζουν τις προσωπικές μου θέσεις όσον αφορά την ενότητα των προοδευτικών δυνάμεων, ως φορέων συγκεκριμένων ιδεολογικοπολιτικών χαρακτηριστικών επί των οποίων στηρίζονται προγραμματικές συγκλίσεις που δίνουν προοπτικές και απαντούν στα αιτήματα της κοινωνίας και όχι στην ικανοποίηση μονολιθικών δογματικών αντιλήψεων.

Τον ρόλο μου ως επικεφαλής της μειοψηφίας στο δήμο Ρόδου τον γνωρίζω καλύτερα από αυτούς και τους συνοδοιπόρους τους στην παράταξη Καμπουράκη και τους παραπέμπω στα 80 και πλέον «σκληρά» δελτία τύπου που δημοσίευσα μέχρι σήμερα, καυτηριάζοντας την λειτουργία της δημοτικής αρχής.

Επειδή η προσωπική μου παρουσία και διαδρομή στα τοπικά πολιτικά πράγματα προϋπήρχε όλων των μελών της Νομαρχιακής και των συντακτών των δελτίων τύπου, δεν έχω ανάγκη την «επικοινωνιακή αναγνώριση» μέσω του ΣΥΡΙΖΑ και των κενών πολιτικού περιεχομένου δελτίων τύπου της Νομαρχιακής του. Γι’ αυτό δεν αξίζει τον κόπο να επανέλθω.

Υ.Σ.

1. Στο θέμα της ΔΕΥΑΡ δεν ζητήσατε εξηγήσεις από τα μέλη της παράταξής μας. Προφανώς θα έχετε ενημερωθεί πλήρως από το συγγενικό πρόσωπο του Γραμματέα σας, που ψήφισε υπέρ του θέματος.

2. Επειδή οι συντάκτες των δελτίων τύπου στο ΣΥΡΙΖΑ αρέσκονται στα γνωμικά, τους υπενθυμίζω (χωρίς επεξηγήσεις) ότι: «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη».

Φώτης Χατζηδιάκος

τ. δήμαρχος Ρόδου

Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης

«ΡΟΔΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ»

Διαβάστε ακόμη

5,6 εκατομμύρια ευρώ για τη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών στο νησί της Ρόδου

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ