Εθελοντική Αιμοδοσία εις μνήμην του Δημήτρη Κρεμαστινού

Εθελοντική Αιμοδοσία εις μνήμην του Δημήτρη Κρεμαστινού

Εθελοντική Αιμοδοσία εις μνήμην του Δημήτρη Κρεμαστινού

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 356 ΦΟΡΕΣ

Εθελοντική αιμοδοσία στη μνήμη του Δημήτρη Κρεμαστινού θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου στο κτήριο του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου (Ερ. Σταυρού 14).

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου, Ηλίας Τσέρκης, αναφέρει τα εξής:

Ο Ιατρικός Σύλλογος Ρόδου, με ιδιαίτερη τιμή και χαρά χαιρετίζει και στηρίζει την πρωτοβουλία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Ο Άγιος Εφραίμ», για την πραγματοποίηση της 2ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας, στις 26 Οκτωβρίου 2022 εις μνήμην του Δημητρίου Κρεμαστινού, ως ελάχιστο φόρο τιμής, για τη σημαντική προσφορά του στην Ιατρική, στην Πολιτική και στην κοινωνική ζωή του τόπου.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Ρόδου, αναγνωρίζοντας το διαχρονικό πρόβλημα της έλλειψης αίματος που συνιστά ένα χρόνιο κοινωνικό πρόβλημα, καλεί όλους τους συμπολίτες μας στην συγκεκριμένη αιμοδοσία προσπαθώντας να αποτελέσει το σημείο συνάντησης όσων ασπάζονται τις θεμελιώδεις αξίες της ανιδιοτελούς προσφοράς και της κοινωνικής αλληλεγγύης, αξίες που συνόδευαν τον αείμνηστο καθηγητή σε όλη τη ιατρική και πολιτική διαδρομή του.

Για το λόγο αυτό καλεί παλαιούς και νέους εθελοντές αιμοδότες να συμμετέχουν σε αυτήν την εκδήλωση, στηρίζοντας την κοινή προσπάθεια να μην τεθεί καμία ζωή σε κίνδυνο εξαιτίας της έλλειψης αίματος.

«Γίνε μέλος της προσπάθειας και σώσε Ζωές!»

Η Εθελοντική Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στη «Στέγη» του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου στην οδό Ερ. Σταυρού 14 στο παλιό Νοσοκομείο την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 09.00 - 13.30.

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»

«Μάνες της τέχνης» - Πρωτότυπη εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Δήμου Ρόδου αύριο με αφορμή τη γιορτή της μητέρας