Σύλλογος των εν Ελλάδι Κασίων: Σειρά κινητοποιήσεων ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την εξεύρεση λύσης του ακτοπλοϊκού της Κάσο-Καρπαθίας

Σύλλογος των εν Ελλάδι Κασίων: Σειρά κινητοποιήσεων ως ένδειξη διαμαρτυρίας  για την εξεύρεση λύσης του ακτοπλοϊκού της Κάσο-Καρπαθίας

Σύλλογος των εν Ελλάδι Κασίων: Σειρά κινητοποιήσεων ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την εξεύρεση λύσης του ακτοπλοϊκού της Κάσο-Καρπαθίας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 555 ΦΟΡΕΣ

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος των εν Ελλάδι Κασίων, αναφέρει τα εξής:

Ο Σύλλογος των εν Ελλάδι Κασίων σε συνεργασία με το Δήμο Ηρωικής Νήσου Κάσου, προετοιμάζει από αυτή την εβδομάδα σειρά κινητοποιήσεων, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την εγκατάλειψη ξανά του νησιού μας, το οποίο βρίσκεται και πάλι χωρίς ακτοπλοϊκή σύνδεση με την Κρήτη, την Κάρπαθο, τη Ρόδο και τον Πειραιά, αλλά και ως μια απέλπιδα προσπάθεια, να βρεθούν «ευήκοα ώτα» από τους αρμόδιους, μήπως και δοθεί έστω και στο και 5, μια δίκαιη λύση στο πρόβλημα των συμπατριωτών μας, των Κασιωτών. Οι κινητοποιήσεις έχουν ως εξής:

1. Συναντήσεις του Δημάρχου Ηρωικής Νήσου Κάσου με σειρά στελεχών στα αρμόδια Υπουργεία, πρωτίστως στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

2. Συγκεντρώσεις Κασιωτών στο εντευκτήριο του Συλλόγου των εν Ελλάδι Κασίων, -επί της οδού Γ’ Σεπτεμβρίου 56 στο β΄ όροφο-, και στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου της Ηρωικής Νήσου Κάσου ταυτόχρονα, την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 9:00 π.μ., με παράλληλη τηλεοπτική και ραδιοφωνική κάλυψη από ειδησεογραφικές εκπομπές των ΜΜΕ, ώστε να δημοσιοποιηθεί το τεράστιο αυτό θέμα, ως μία ακόμα προσπάθεια ευαισθητοποίησης των εχόντων αρμοδιότητα, δυνατότητα λήψης αποφάσεων και απόδοσης λύσης!

3. Αποστολή του παρόντος Δελτίου Τύπου σε όλα τα ΜΜΕ, σε όλα τα πολιτικά γραφεία των αρμόδιων Υπουργών, αλλά και σε εκείνα των βουλευτών της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης.

4. Η ένταση των κινητοποιήσεων θα συνεχίσει να αυξάνει σταδιακά έως την εξεύρεση μόνιμης λύσης στο πρόβλημα του άδικου και απάνθρωπου αποκλεισμού των νησιών της Κάσο-Καρπαθίας.

Ο Πρόεδρος,Μίνoς Δ. Κομνηνός

Η Γ. Γραμματέας, Άγγελα-Πατρούλα Ι. Γλύτση

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου των εν Ελλάδι Κασίων,

Διαβάστε ακόμη

Κοινή επιστολή διαμαρτυρίας Δημαρχών Η.Ν. Κάσου και Καρπάθου για την ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών

Διαμαρτυρία της Αδελφότητας Ολυμπιτών Καρπάθου "Η Δήμητρα" για την επαναδρομολόγηση του "ΠΡΕΒΕΛΗΣ"

Κάρπαθος: Κάηκαν τέσσερα αυτοκίνητα στο πάρκινγκ του αεροδρομίου

Για απόπειρα ζωοκτονίας συνελήφθη στην Κάρπαθο 61χρονος

Χοροί, παραδοσιακές φορεσιές και μουσική κατά την υποδοχή του πρώτου τσάρτερ στην Κάρπαθο (βίντεο)

Αφιερωμένο στην Όλυμπο της Καρπάθου το τελευταίο επεισόδιο της τηλεοπτικής εκπομπής «Από Τόπο σε Τόπο»

Σημαντική δωρεά ιστορικού πίνακα στην κοινότητα Ολύμπου Καρπάθου

Επίσκεψη του δημάρχου Καρπάθου στον υφυπουργό Γ. Παππά για την αναβάθμιση του νησιού