Επίσκεψη στη Ρόδο πραγματοποίησε τη Δευτέρα ο αρχηγός του Λιμενικού

Επίσκεψη στη Ρόδο πραγματοποίησε τη Δευτέρα ο αρχηγός του Λιμενικού

Επίσκεψη στη Ρόδο πραγματοποίησε τη Δευτέρα ο αρχηγός του Λιμενικού

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 464 ΦΟΡΕΣ

Υπηρεσιακή επίσκεψη πραγματοποίησε στη Ρόδο, την προηγούμενη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχος Λ.Σ. Γεώργιος Αλεξανδράκης.

Ο Αρχηγός συνοδευόταν από τον Διευθυντή του Επιτελικού Γραφείου του Πλοίαρχο Λ.Σ. Δημοσθένη Μπότση, καθώς και από τον Επικεφαλής της Υπηρεσίας Ολοκληρωμένης Θαλάσσιας Επιτήρησης, Πλοίαρχο Λ.Σ. Γεώργιο Χριστιανό. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, συναντήθηκε με τον Διοικητή της 8ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ. Παντελεήμονα Χαμέτη και επισκέφθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου, όπου συναντήθηκε με τον Κεντρικό Λιμενάρχη Ρόδου Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. Χαράλαμπο Γεωργάτο και ενημερώθηκε εκτενώς για το έργο, τη δραστηριότητα καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Λιμενική Αρχή.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Αρχηγός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου, επισκέφθηκε το Κλιμάκιο Ειδικών Αποστολών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και τα πλωτά σκάφη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. που επιχειρούν στην ανωτέρω περιοχή και συνομίλησε με τους κυβερνήτες και τα πληρώματα αυτών.

Ο κ. Αρχηγός, συνεχάρη τα στελέχη για το εξαιρετικό έργο που επιτελούν, τον επαγγελματισμό και τη φιλοτιμία που επιδεικνύουν καθημερινά στην εκτέλεση της αποστολής τους, στην ιδιαίτερα ευαίσθητη περιοχή που υπηρετούν, και τους προέτρεψε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο το έργο τους.

Τέλος, στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο κ. Αρχηγός πραγματοποίησε εθιμοτυπικές συναντήσεις με τον αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χρήστο Ευστρατίου, τον δήμαρχο Ρόδου κ. Αντώνιο Καμπουράκη, καθώς και με τον Διοικητή της 95 ΑΔΤΕ Υποστράτηγο Δημήτριο Βακεντή, που εδρεύει στη νήσο Ρόδο, όπου συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Διαβάστε ακόμη

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο

Ιακ. Γρύλλης: «Επιχειρείται η ηθική και οικονομική εξόντωσή μου»

54 προσλήψεις από τον δήμο Ρόδου για την προστασία των δασών