Το “project Afandou”

Το “project Afandou”

Το “project Afandou”

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1240 ΦΟΡΕΣ

Για τα νέα επενδυτικά σχέδια του Ξενοδοχειακού Ομίλου “Mitsis Hotels”, ύψους 500 εκατ. ευρώ, που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων το “project Afandou”, ένα από τα μεγαλύτερα έργα της Μεσογείου, τη δημιουργία ξενοδοχείου στις παλιές αποθήκες του Μεταξά στον Πειραιά, αλλά και την επέκταση του μοντέλου των business ξενοδοχείων σε ολόκληρη την Ελλάδα, μιλά σε συνέντευξή της στο iefimerida.gr η πρόεδρος του Ομίλου Χριστίνα Μήτση.

«Ο Όμιλος Μήτση δρομολογεί επενδυτικά σχέδια προϋπολογισμού άνω των 500 εκατ. ευρώ για την επόμενη 5ετία, ανάμεσα σ’ αυτά και το “project Afandou”, ένα από τα μεγαλύτερα έργα της Μεσογείου.

Το “project Afandou” είναι ένα παράδειγμα ολιστικής ανάπτυξης, ήτοι σύνδεσης του ξενοδοχειακού κλάδου με άλλες τουριστικές δραστηριότητες όπως golf, marina, εμπορικό κέντρο, real estate και σύνδεσης με την τοπική, οικονομική και κοινωνική δραστηριότητα.

Είναι ένα πρόγραμμα για το οποίο τόσο οι φορείς όσο και οι τεχνικοί σύμβουλοι και τα στελέχη μας, είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους», αναφέρει μεταξύ άλλων η κ. Χρ. Μήτση.

Διαβάστε ακόμη

Λέρος: Ολοκληρωμένη εμπειρία εναλλακτικού τουρισμού και ποδηλασίας

Από τα παλιά...

Τιμήθηκε στην Αυστραλία Σιαννίτισσα 101 ετών

Μαθητές και μαθήτριες σε προσομοίωση συνεδρίασης του Ευρωκοινοβουλίου

Ποιος θα... σηκώσει την πινακίδα;

Π. Κουνάκης: «Έστω και μία γυναίκα να προστατεύσουμε, αξίζει τον κόπο»

Με 7 νέα ασθενοφόρα εξοπλίζονται τα Κέντρα Υγείας Βορείου και Νοτίου Αιγαίου

Στις 27 Μαΐου υπογράφεται η σύμβαση για τη δημιουργία του Ταμείου Απανθρακοποίησης των νησιών