Ντουμάνιασε ξανά ο τόπος από την καύση πλαστικών στους ρομά

Ντουμάνιασε ξανά ο τόπος από την καύση πλαστικών στους ρομά

Ντουμάνιασε ξανά ο τόπος από την καύση πλαστικών στους ρομά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 812 ΦΟΡΕΣ

Δεν ξέρουμε αν αυτό που συμβαίνει στη Ρόδο συμβαίνει και σε άλλες περιοχές της χώρας μας, αλλά σε κάθε περίπτωση, πρέπει να έχουμε σπάσει ρεκόρ και να... ετοιμαζόμαστε για Γκίνες.

Σε πλήρη κινητοποίηση και πάλι η Πυροσβεστική πριν από λίγο για φωτιά που ξέσπασε στον καταυλισμό των ρομά στο Καρακόνερο. Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα με 4 άνδρες ενώ ειδοποιήθηκε και η αστυνομία για να συνδράμει.

Από την αρχή του χρόνου οι φωτιές πρέπει να ξεπερνούν τις 200. Τα τελευταία 20 χρόνια δε που συμβαίνει όλο αυτό, το σίγουρο είναι ότι έχουν γίνει αντίστοιχα χιλιάδες παρεμβάσεις.

Στο... μεσοδιάστημα αυτό, κάποιοι καταπίνουν τοξικούς καπνούς. Όπως σήμερα, οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής, αλλά και εκατοντάδες αθλούμενοι δίπλα στο κέντρο Καλλιπάτειρα.

Δεν τολμάμε να ρωτήσουμε είναι η αλήθεια, πως, πότε και ποιός θα αντιμετωπίσει την κατάσταση αυτή κάποτε. Γιατί ξέρουμε ότι απάντηση δεν πρόκειται να πάρουμε από κανέναν. Όπως γίνεται άλλωστε τα τελευταία 20 χρόνια.

Διαβάστε ακόμη

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο

Ιακ. Γρύλλης: «Επιχειρείται η ηθική και οικονομική εξόντωσή μου»

54 προσλήψεις από τον δήμο Ρόδου για την προστασία των δασών