Το ...πήρε πάνω του ο Σταρκς κι έδωσε τη νίκη στον Κολοσσό

Το ...πήρε πάνω του ο Σταρκς κι έδωσε τη νίκη στον Κολοσσό

Το ...πήρε πάνω του ο Σταρκς κι έδωσε τη νίκη στον Κολοσσό

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 680 ΦΟΡΕΣ

Μ’ έναν εκπληκτικό Τι Τζέι Σταρκς σε μια φανταστική ατμόσφαιρα στο κλειστό της Καλλιθέας, παρουσία φιλάθλων του Κολοσσού αλλά και του φιλοξενούμενου ΠΑΟΚ, οι «θαλασσί» πήραν χθες άλλη μια νίκη 80-76 στο τέλος και βλέπουν με περισσότερη αισιοδοξία τη συνέχεια. Ο προαναφερόμενος παίκτης του Κολοσσού είχε 29 πόντους και ουσιαστικά πήρε… μόνος του έναν αγώνα δραματικό ως το τέλος.

Πώς κύλησαν οι περίοδοι

Χαμηλό σκορ στην πρώτη περίοδο (15-16), με τον Κολοσσό να κάνει γι’ άλλο ένα παιχνίδι κακό ξεκίνημα και να έχει πετύχει μόλις τέσσερις πόντους στα πρώτα πέντε λεπτά της. Παρόλα αυτά, με μια …αντεπίθεσή του πήρε το παιχνίδι στον πόντο και κέρδισε άλλη μια ευκαιρία να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.

Αυτό το… πόντο-πόντο χαρακτήρισε τη δεύτερη περίοδο, αλλά ο ΠΑΟΚ διατηρούσε μια διαφορά από έναν έως τρεις πόντους που τον κρατούσε μπροστά, χωρίς ωστόσο να… πείθει. Το 35-38 δεν άφηνε να γίνει ωστόσο με ασφάλεια οποιοδήποτε προγνωστικό…

Βελτιωμένος στην άμυνα ήταν ο Κολοσσός στην τρίτη περίοδο, έδειξε έτσι ένα καλύτερο «πρόσωπο», όμως δεν μπόρεσε να πάρει μια διαφορά που θα του έδινε ξεκάθαρα πολλές ελπίδες για τη συνέχεια. Τραγικά παρέμεναν ωστόσο τα σουτ του από την περιφέρεια, αφού είχε 1/12 τρίποντα… Παρόλα αυτά, ούτε ο ΠΑΟΚ έβγαλε ουσιαστικά αντίδραση, γι’ αυτό και το 53-54 αποτύπωνε εν πολλοίς το τι συνέβαινε στο παρκέ…

Αν κι έμεινε στα 7.00’’ πριν τη λήξη πίσω ο Κολοσσός με έξι πόντους (58-64), κατάφερε και πάλι να ισοφαρίσει (64-64) στα 4.51’’, δείγμα της θέλησής του να …χτυπήσει με κάθε τρόπο τον αγώνα. Το τρίποντο του Σταρκς έκανε 67-64 στα 3.40’’ κι έτσι φάνηκαν ν’ αλλάζουν οι συσχετισμοί ως προς τη συνέχεια. Ο Αμερικανός του Κολοσσού ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου σε κάθε κατηγορία και με τις δύο εύστοχες βολές του, μετά από φάουλ, στα 40 δεύτερα πριν τη λήξη έκανε το 73-71. Στη συνέχεια έγινε φάουλ στον Ρένφο, έχασε και τις δύο βολές και πήρε νέο φάουλ ο Γιαννόπουλος στα 14 πριν τη λήξη. Ο παίκτης του Κολοσσού είχε 2/2 αλλά ο Χαντς με διείσδυση έκανε το 75-73 στα 8 δεύτερα. Στην επαναφορά η μπάλα πήγε από τον Κατσίβελη στον Γιαννόπουλο για το φάουλ και με 2/2 έγινε το 77-73. Με το τρίποντο του Χαντς ωστόσο πήγαμε στο 77-76 στα 2 δεύτερα. Ο Αμερικανός του ΠΑΟΚ στην εξέλιξη του αγώνα έκανε αντιαθλητικό στον Όσμπορν και με ½ βολές έγινε το 78-76. Στα 8 δέκατα ξανά ο Όσμπορν πήρε φάουλ και με 2/2 έκανε το 80-76.

Διαιτησία: Τσαρούχα, Πιτσίλκας, Τσώνος

Τα δεκάλεπτα: 15-16, 35-38 (ημ.), 53-54, 80-76

Κολοσσός (Παπαθεοδώρου): Σταρκς 29 (2), Χρυσικόπουλος 8, Χατζηδάκης 2, Κατσίβελης 8, Γιαννόπουλος 7, Μορέιρα 14, Όσμπόρν 3, Μπιλλής, Μπαρσέλο, Ιορδάνου, Τιγκ 7, Στεφάνοβιτς 2.

ΠΑΟΚ (Λυκογιάννης): Φράνκε 18 (2), Τσιακμάς 5 (1), Μαργαρίτης 3, Σαλούστρος 3, Ρένφο 9, Χαντς 24 (3), Πόλεϊ 5 (1), Σλαφτσάκης 3, Χρηστίδης 2, Καμπερίδης 4.

Διαβάστε ακόμη

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς