Για εκβίαση επιχειρηματία κατηγορούνται δυο Ροδίτες - Συνελήφθη ο ένας

Για εκβίαση επιχειρηματία κατηγορούνται δυο Ροδίτες - Συνελήφθη ο ένας

Για εκβίαση επιχειρηματία κατηγορούνται δυο Ροδίτες - Συνελήφθη ο ένας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3993 ΦΟΡΕΣ

Για εκβίαση κατηγορούνται ένας 42χρονος και ένας 36χρονος οι οποίοι ζήτησαν χρήματα για να πουλήσουν «προστασία» σε επιχειρηματία της νότιας Ρόδου.

Συμφώνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», οι δυο άνδρες μετέβησαν στην επιχείρηση 40χρονου στην περιοχή Πεύκους στη Νότια Ρόδο στις 3 Νοεμβρίου το απόγευμα και ζήτησαν από τον επιχειρηματία να τους καταβάλει το ποσό των 1700 ευρώ για λογαριασμό 26χρονου για εργασίες που φέρεται να έχει κάνει ο τελευταίος στο κατάστημα του 40χρονου.

Ωστόσο ο 42χρονος και ο 36χρονος φέρονται να ζήτησαν επιπλέον το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ για «προστασία» της επιχείρησης του 40χρονου.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στο αστυνομικό τμήμα νότιας Ρόδου αστυνομικοί του οποίου στις 4 Νοεμβρίου το βράδυ κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 42χρονο

Σε βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία και παραπέμφθηκε αρμοδίως ενώ στην ίδια δικογραφία περιλαμβάνεται και ο 36χρονος.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου το βράδυ συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νότιας Ρόδου, 42χρονος ημεδαπός ο οποίος από κοινού με έναν συνεργό του απογευματινές ώρες της Πέμπτης 3 Νοεμβρίου εκβίασαν ημεδαπό με την απειλή μαχαιριού απαιτώντας χρήματα κατ’ εντολή τρίτου προσώπου.

Διαβάστε ακόμη

Εντοπισμός 7 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους στη Ρόδο

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε 60χρονος που κολυμπούσε στην Ιξιά

Καταδικάστηκαν κατόπιν διαπραγμάτευσης 20χρονος Λιβανέζος και 22χρονος Σύριος

Δύο χρόνια με αναστολή για υπόθεση ρευματοκλοπής

Φυλάκιση 3 ετών σε 45χρονο που κατείχε 24 γραμμάρια κοκαΐνης

Συνελήφθη για άγρα πελατών

Έπαυσε η ποινική δίωξη σε δύο κατηγορούμενους για ναρκωτικά

Ελεύθεροι με όρους οι τρεις νεαροί που κατηγορούνται για ληστεία Σουηδού