Επιτέλους, μπήκαμε στην τελική ευθεία και για τη Γ’ Εθνική

Επιτέλους, μπήκαμε στην τελική ευθεία και για τη Γ’ Εθνική

Επιτέλους, μπήκαμε στην τελική ευθεία και για τη Γ’ Εθνική

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 134 ΦΟΡΕΣ

Στην τελική ευθεία μπαίνει και το επίσης ταλαιπωρημένο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, μετρώντας αντίστροφα για να ξεκινήσουν οι αγώνες στις 13 Νοεμβρίου. Λέμε «ταλαιπωρημένο» μιας και άλλα έλεγε η προκήρυξη και άλλα έγιναν, ενώ υπήρξε και εδώ σημαντική καθυστέρηση, με τις ομάδες να έχουν ξεκινήσει προ πολλού προετοιμασία, αλλά να μην ξέρουν πότε θα παίξουν.

Θεωρητικά, ο 4ος όμιλος στον οποίο συμμετέχουν οι ομάδες της περιοχής μας δεν μπορεί να τις… τρομάξει όμως δεν σημαίνει ότι μπορεί να χαρακτηριστεί και εύκολος. Το αντίθετο θα έλεγα, καθώς η λογική λέει πως πρόκειται για έναν επικίνδυνο όμιλο.

Και νομίζω ότι η συμμετοχή του Πανιωνίου ανεβάζει το επίπεδο δυσκολίας της χρονιάς, κυρίως για τη Ρόδο που έχει σαν μεγάλο της στόχο την κατάκτηση της 1ης θέσης και της ανόδου στη Super League 2. Το πόσο το ανεβάζει είναι κάτι που θα φανεί εντός αγωνιστικού χώρου όταν θα ξεκινήσουν τα επίσημα παιχνίδια.

Προφανώς αρκετές ομάδες δεν αποτελούν πολύ δυνατούς αντιπάλους, αλλά και πάλι είναι δεδομένο ότι απαιτείται μεγάλη προσοχή καθόλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Από εκεί και πέρα, μιας και μπαίνουμε στην τελική ευθεία για να ξεκινήσουν οι αγώνες, εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό για τις ομάδες της επαρχίας να μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα νεαρά παιδιά προκειμένου να πάρουν εμπειρίες που θα είναι πολύτιμες ενόψει της συνέχειας.

Ακούγεται ίσως… γραφικό αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Και το «τόπο στα νιάτα» πρέπει να τύχει εφαρμογής και στην πράξη σε αυτές τις κατηγορίες. Τα υπόλοιπα, πού αλλού, στα γήπεδα…

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΡΑΓΑΤΗΣ

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων