Έτοιμος να παραμείνει στην κορυφή ο Ροδήλιος

Έτοιμος να παραμείνει στην κορυφή ο Ροδήλιος

Έτοιμος να παραμείνει στην κορυφή ο Ροδήλιος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 429 ΦΟΡΕΣ

Το περασμένο Σάββατο πραγματοποιήθηκε σ’ αίθουσα του ξενοδοχείου Semiramis η εκδήλωση του Ροδήλιου με προσκεκλημένους αθλητές-αθλήτριες, προπονητές, παράγοντες και γονείς για την ενημέρωση σχετικώς με την ποδηλατική περίοδο που ολοκληρώθηκε.

Μέσω αυτής έγινε κι ο απολογισμός όπως επίσης ένας πρώτος σχεδιασμός ενόψει της νέας περιόδου, ώστε ο σύλλογος από το νησί μας να παραμείνει στην κορυφή σε πανελλαδικό επίπεδο. Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε κι ο βουλευτής Δωδεκανήσου Μάνος Κόνσολας, αναγνωρίζοντας το αθλητικό έργο και την προσφορά του Ροδήλιου.

Μια πρώτη αλλαγή στον σύλλογο ενόψει των νέων αγώνων, είναι ότι εντάσσεται στην προπονητική του ομάδα ο Κυριάκος Παπασταματάκης, ενώ ο Αναστάσης Μανουκιάν θα έχει υποστηρικτικό ρόλο.

Η ανακοίνωση του συλλόγου για την εκδήλωση: «Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ήρθε η στιγμή του απολογισμού. Ένας χρόνος γεμάτος αγώνες, νίκες και μετάλλια.

Ο Ροδήλιος έκλεισε τη φετινή του χρονιά με αρκετές διακρίσεις και με αθλητές να ταξιδεύουν στο εξωτερικό με μπλούζα της Εθνικής. Υπερήφανοι για τα παιδιά μας και για τους προπονητές που έχουμε στο δυναμικό μας.

Ο Ροδήλιος βάζει στόχους και προσπαθεί να υλοποιεί όλο και περισσότερους.

Στο νέο προπονητικό team από τη νέα σεζόν εντάσσεται ο Κυριάκος Παπασταματάκης παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Αναστάση Μανουκιάν.

Ο αγαπημένος μας προπονητής που γι’ αυτή τη χρονιά έφερε πολλές νίκες και μετάλλια με τους αθλητές του στην ομάδα, θα αναλάβει πλέον καθήκοντα υποστήριξης, μιας και ο χρόνος του είναι περιορισμένος λόγω αρκετών επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Στη συγκέντρωση ήταν όλα τα στελέχη, προπονητές, γονείς και αθλητές.

Με την παρουσία του όμως, μας τίμησε ιδιαίτερα ο βουλευτής Μάνος Κόνσολας Βρέθηκε κοντά μας, μίλησε για τον Ροδήλιο και συνεχάρη τον πρόεδρο Ιωάννη Παπασταματάκη για το πώς έχει καταφέρει η φήμη του ομίλου να έχει φτάσει σε όλη την Ελλάδα.

Τέθηκαν θέματα, στα οποία θα είναι δίπλα μας και μάλιστα θα προγραμματιστεί εκ νέου συνάντηση για να γίνουν πράξη οι σκέψεις μας. Είναι όμορφο να έχεις κοντά σου ανθρώπους που να πιστεύουν στο όραμά σου!

Στις 10 Νοεμβρίου ξεκινάει η περίοδος των εγγραφών αλλά και των μεταγραφών.

Προσκαλούμε τα νέα παιδιά να περάσουν από τον Ροδήλιο και να ζήσουν την εμπειρία της ποδηλασίας, με το στόχο του πρωταθλητή. Για πληροφορίες επικοινωνήστε στο: 6944633636».

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων