Στην έκθεση World Travel Market του Λονδίνου η Historica

Στην έκθεση World Travel Market του Λονδίνου η Historica

Στην έκθεση World Travel Market του Λονδίνου η Historica

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 311 ΦΟΡΕΣ

Η Ηistorica «έπαιξε» δυνατά και στην έκθεση World Travel Market (WTM) 2022, που πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στο Λονδίνο. Η σπουδαία ποδηλατική εκδήλωση έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και διαφημίστηκε στο περίπτερο της Ρόδου στην πρωτεύουσα της Αγγλίας και στη μεγαλύτερη έκθεση για τον παγκόσμιο τουρισμό.

Η δυνατή ονομασία ταυτότητας (brand name) «Ρόδος», η αδιαμφισβήτητη, παγκόσμια φήμη του νησιού ως κορυφαίου και ασφαλούς τουριστικού προορισμού και η ιστορική, πολιτιστική και πλούσια φυσική κληρονομιά του, είναι στοιχεία με προστιθέμενη αξία που συντελούν στην ανάδειξή του ως προορισμού εμπειριών για όλο τον χρόνο.

Έτσι, εξακολουθούν ν’ αποτελούν πόλο έλξης για χιλιάδες Βρετανούς και όχι μόνο, επισκέπτες, όπως διαπιστώθηκε για άλλη μία φορά, κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Εκθέσεως που πραγματοποιήθηκε το διάστημα από 7 έως 9 Νοεμβρίου. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι αυτοί που ρώτησαν να μάθουν πληροφορίες για την επόμενη εκδήλωση.

Ραντεβού τον Οκτώβριο του 2023
Από 9 έως 18 Οκτωβρίου 2023 πρόκειται να γίνει στη Ρόδο η 5η Historica, που αποτελεί πλέον θεσμό για την ποδηλασία (και όχι μόνο…) στο νησί. Ο Ποδηλατικός Όμιλος Ρόδου «Ιβίσκος», σε συνεργασία με την περιφέρεια Νοτίου, τον δήμο Ρόδου, τη Δ.Ε.Ρ.Μ.Α.Ε., το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και τον ΔΟΠΑΡ, αναμένεται να διοργανώσει για μία ακόμη σεζόν την άκρως επιτυχημένη συνάντηση.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”