Για κακούργημα παραπέμπεται 35χρονος που επιχείρησε να βιάσει ανήλικη

Για κακούργημα παραπέμπεται 35χρονος που επιχείρησε να βιάσει ανήλικη

Για κακούργημα παραπέμπεται 35χρονος που επιχείρησε να βιάσει ανήλικη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 358 ΦΟΡΕΣ

Παραπέμπεται στον ανακριτή της Κω

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε σε βάρος 35χρονου που συνελήφθη στην Κω, καθώς κατηγορείται ότι προέβη σε άσεμνες πράξεις σε τρεις ανήλικες, ενώ τη μία εξ αυτών αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Ο 35χρονος κρατείται προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τα όσα του καταλογίζονται.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την αστυνομία, όλα ξεκίνησαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου 12 Νοεμβρίου οπότε και ο 35χρονος μετέβη σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου βρίσκονταν και οι δύο 14χρονες και η 13χρονη κοπέλα, καθώς συμμετείχαν στο πάρτι του σχολείου τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος κάποια στιγμή φέρεται να προέβη σε ασελγείς χειρονομίες-πράξεις προσβάλλοντας την τιμή τριών ανήλικων κοριτσιών (τις θώπευσε).
Τότε η 13χρονη κοπέλα βγήκε από το κατάστημα με σκοπό να καταγγείλει το περιστατικό, όμως την ακολούθησε ο 35χρονος ο οποίος την έβαλε μέσα στο αυτοκίνητό του και εκεί αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Η ανήλικη κοπέλα κατάφερε να βγει από το όχημα και να καταγγείλει τα όσα βίωσε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, οι οποίοι και συνέλαβαν τον 35χρονο.

Σε βάρος του συλληφθέντα, σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκων και επιχείρηση εξαναγκασμού σε γενετήσιες πράξεις (βιασμό) και με αυτήν οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω, του ασκήθηκε ποινική δίωξη και παραπέμφθηκε σε κύρια ανάκριση.

Σημειώνεται ότι, από τις Αστυνομικές Υπηρεσίες του Νοτίου Αιγαίου διενεργούνται συχνοί έλεγχοι στα κέντρα διασκέδασης και στα λοιπά καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος με στόχο την εφαρμογή της συναφούς με τη λειτουργία τους νομοθεσίας, την τήρηση των διατάξεων του αντικαπνιστικού Νόμου και τη προστασία των ανηλίκων από τους κινδύνους της νυχτερινής διασκέδασης, οι όποιοι εντατικοποιούνται.

Διαβάστε ακόμη

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους

Κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν σε κοσμηματοπωλείο της Ρόδου

Αθώοι κρίθηκαν Τούρκος και Ρώσος για διακίνηση μεταναστών στην Κω

Νέος κ.ο.κ.: Αφαίρεση διπλώματος έως και 5 χρόνια

Σύλληψη 22χρονου στην Κω για κροτίδες και δυναμίτες

Συνελήφθη 30χρονος σερβιτόρος για άγρα πελατών