Διακινητή ναρκωτικών εντόπισαν στην Κω οι αστυνομικοί

Διακινητή ναρκωτικών εντόπισαν στην Κω οι αστυνομικοί

Διακινητή ναρκωτικών εντόπισαν στην Κω οι αστυνομικοί

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 369 ΦΟΡΕΣ

«Λαυράκι» έβγαλαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κω οι οποίοι συνέλαβαν 30χρονο αλλοδαπό αλβανικής καταγωγής, ο οποίος φέρεται να διακινούσε ποσότητες κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης σε τοξικομανείς του νησιού.

Μάλιστα στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον αλλοδαπό σε ραντεβού αγοραπωλησίας και όταν τους αντιλήφθηκε, προσπάθησε να διαφύγει ενώ πέταξε στο δρόμο συσκευασία με 55,6 γραμμάρια χασίς!

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την αστυνομία, η «δράση» του 30χρονου Αλβανού απασχολεί το τελευταίο διάστημα τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, οι οποίοι τον είχαν θέσει σε διακριτική παρακολούθηση. Έτσι προχθές στις 6.30 το απόγευμα, εντοπίστηκε ο αλλοδαπός σε ραντεβού αγοραπωλησίας ναρκωτικών με άγνωστο άτομο.

Ο 30χρονος είχε μεταβεί εκεί με δίκυκλη μοτοσικλέτα. Όταν ολοκληρώθηκε το ραντεβού, εμφανίστηκαν οι αστυνομικοί, αλλά μόλις τους αντιλήφθηκε ο 30χρονος επιχείρησε να τραπεί σε φυγή με τη μοτοσικλέτα του, ενώ παράλληλα πέταξε στο έδαφος μία συσκευασία η οποία περιείχε 55,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης!

Τελικά, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κω κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και στη συνέχεια ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του όπου βρέθηκαν και άλλες ποσότητες τόσο ακατέργαστης κάνναβης, όσο και κοκαΐνης.

Συνολικά, στην κατοχή του 30χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• Κοκαΐνη βάρους 20,5 γραμμαρίων
• Κάνναβη ακατέργαστη 186,7 γραμμαρίων
• Ζυγαριά ακριβείας
• 3 θρυμματιστές κάνναβης
• Το χρηματικό ποσό των 1.865 ευρώ
• Η δίκυκλη μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσε
• Κινητό τηλέφωνο

Σε βάρος του 30χρονου Αλβανού σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και με αυτήν οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω όπου και του ασκήθηκε ποινική δίωξη.

Η εξιχνίαση της υπόθεσης εντάσσεται στις ειδικές επιχειρησιακές δράσεις των Αστυνομικών Υπηρεσιών του Νοτίου Αιγαίου για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών.

Διαβάστε ακόμη

Ψώνισαν... χωρίς να πληρώσουν

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που διακινούσε κοκαΐνη στην Κάλυμνο

Προσωρινά κρατούμενοι και οι τρεις Τούρκοι

Πολλά χρυσαφικά και χιλιάδες ευρώ η λεία της συμμορίας Ρομά

Αποτελέσματα αστυνομικών δράσεων στα νησιά μας την περασμένη εβδομάδα

Είχαν στην κατοχή τους τέσσερις αμφορείς

Για ενδοοικογενειακή βία θα δικαστεί ένας 57χρονος

Για αποπλάνηση κοριτσιού θα δικαστεί 44χρονος στο Εφετείο