Ροδίτης κτηνοτρόφος δώρισε 400 κιλά κρέας στο κοινωνικό παντοπωλείο

Ροδίτης κτηνοτρόφος δώρισε 400 κιλά κρέας στο κοινωνικό παντοπωλείο

Ροδίτης κτηνοτρόφος δώρισε 400 κιλά κρέας στο κοινωνικό παντοπωλείο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1188 ΦΟΡΕΣ

Θέλησε πάντως να διατηρήσει την ανωνυμία του

Τετρακόσια κιλά κρέας δώρισε στο κοινωνικό παντοπωλείο της περιφέρειας ένας κτηνοτρόφος της Ρόδου, προκειμένου να διανεμηθούν σε πολύτεκνες οικογένειες που είναι δικαιούχοι του και έχουν ανάγκη στήριξης.

Ο κτηνοτρόφος που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του, δήλωσε την επιθυμία να εφοδιαστούν με τις ποσότητες αυτές, τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες, ενώ το ίδιο σκέφτεται να πράξει και στο μέλλον εφοδιάζοντας με κρέας εκκλησιαστικά ιδρύματα και ενορίες του νησιού.
Σημειώνεται ότι όπως δήλωσε χθες η αρμόδια αντιπεριφερειάρχης Υγείας Πρόνοιας και Κοινωνικής Μέριμνας Χαρούλα Γιασιράνη, ο δωρητής ενίσχυσε με κρέας και την ένωση πολυτέκνων της περιοχής μας, απευθύνοντας δημόσια ευχαριστίες και υπογραμμίζοντας τη σημασία που έχει στις μέρες μας μία τέτοια προσφορά.

«Την περασμένη εβδομάδα έγινε διανομή αμνοεριφίων σε δικαιούχους του κοινωνικού παντοπωλείου. Συγκεκριμένα πρόκειται για 400 κιλά, χορηγία παραγωγού ο οποίος θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Θέλω να του πω δημόσια ευχαριστώ. Έδωσε 400 κιλά κρέας που διανεμήθηκαν κατά τη δική του επιθυμία στις πολύτεκνες και τρίτεκνες οικογένειες, δικαιούχους του κοινωνικού παντοπωλείου.

Παράλληλα έδωσε και στην Ένωση Πολυτέκνων, ακόμα μεγαλύτερη ποσότητα κρέατος για να διανεμηθούν και από εκείνους στα μέλη τους, ενώ όπως μας ανακοίνωσε ο ίδιος, ενδέχεται να μοιράσει και άλλες ποσότητες με κρέας σε εκκλησιαστικά ιδρύματα ή ενορίες κλπ.» δήλωσε η αντιπεριφερειάρχης στους δημοσιογράφους προσθέτοντας τα εξής:

«Είναι πραγματικά σημαντικό σε αυτές τις δύσκολες εποχές και στις εποχές που η ακρίβεια πλήττει τις οικογένειες να έχουμε τέτοιες χορηγίες από ανθρώπους που συναισθάνονται και θέλουν να βοηθήσουν και να υποστηρίξουν τους ανθρώπους που βρίσκονται σε μία δυσμενή θέση».

Μάλιστα, η κ. Γιασιράνη υπογράμμισε ότι επίσης την περίοδο που κλείνουν τα ξενοδοχεία ή οι τουριστικές επιχειρήσεις που έχουν τρόφιμα για τα οποία πλησιάζει η ημερομηνία λήξης τους, τα διαθέτουν στο κοινωνικό παντοπωλείο. Γίνεται λίστα δωρητών, αποστέλλονται τα ευχαριστήρια της περιφέρειας στους ίδιους, αλλά γίνεται και δημόσια ευχαριστήριο κάθε φορά για όσους συμβάλουν σε αυτό το σημαντικό έργο.

Τέλος, με την ευκαιρία αναφέρθηκε και στο κοινωνικό παντοπωλείο, κάνοντας γνωστό ότι αναμένονται τα τρόφιμα που έχουν παραγγελθεί και τα οποία θα παραληφθούν προς το τέλος Νοεμβρίου, ώστε το Δεκέμβριο να ξεκινήσουν κανονικά οι διανομές των τροφίμων. Σε ό,τι αφορά το μεγάλο διαγωνισμό αυτός όπως είπε βρίσκεται ακόμα στο ελεγκτικό συνέδριο. « δεν έχουμε πάρει ακόμα την έγκριση, αναμένεται όμως να την πάρουμε. Δεν υπάρχει ζήτημα. Ο άλλος διαγωνισμός των 215.000 έχει συμβασιοποιηθεί, έχει γίνει η παραγγελία και περιμένουμε τα τρόφιμα, ώστε να γίνονται κανονικά κάθε μήνα οι διανομές» κατέληξε η κ. Γιασιράνη.

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»

«Μάνες της τέχνης» - Πρωτότυπη εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Δήμου Ρόδου αύριο με αφορμή τη γιορτή της μητέρας