Ο αθλητισμός στον Αρχάγγελο στηρίζει την 8η Διαδρομή Ελπίδας

Ο αθλητισμός στον Αρχάγγελο στηρίζει την 8η Διαδρομή Ελπίδας

Ο αθλητισμός στον Αρχάγγελο στηρίζει την 8η Διαδρομή Ελπίδας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 394 ΦΟΡΕΣ

Σήμερα με αφετηρία την πλατεία Ηρώων στον Αρχάγγελο και ώρα 10.00 θα πραγματοποιηθεί η 8η Διαδρομή Ελπίδας κι απ’ ό,τι φαίνεται η συμμετοχή γι’ άλλη μια χρονιά θα είναι μαζική.

Επιχειρήσεις, φορείς κι αθλητικοί σύλλογοι στην περιοχή στηρίζουν γι’ άλλη μια φορά την όλη προσπάθεια ως θεσμό για την τοπική κοινωνία με κοινωφελή σκοπό. Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε ότι ο Άρης και οι Ακαδημίες Αρχαγγέλου αγόρασαν το φανελάκι και φωτογραφήθηκαν μ’ αυτό, θέλοντας να ευαισθητοποιήσουν περισσότερο την αθλητική κοινωνία. Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο πως υπάρχει στον Αρχάγγελο και όχι μόνο, μια απίστευτη κινητοποίηση, προκειμένου η Διαδρομή Ελπίδας ν’ αποτελεί για χρόνια το… σήμα κατατεθέν της κοινωφελούς δράσης.

Αυτοί που θα συμμετάσχουν αύριο θα διανύσουν μια απόσταση 7-8χλμ. μέτριας δυσκολίας από πεζοπορικό μονοπάτι μέσα από την απίστευτης φυσικής ομορφιάς κοιλάδα του Αίθωνα, και θα φτάσουν στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου Προστασίας Μικρόσωμου Αλόγου «Φαέθων».

Με το μπλουζάκι της Διαδρομής Ελπίδας οι Ακαδημίες Αρχαγγέλου
Με το μπλουζάκι της Διαδρομής Ελπίδας οι Ακαδημίες Αρχαγγέλου

Μάλιστα στο μοναστήρι της Παναγιάς της Ελεημονήτριας θα γίνει μια στάση από τους πεζοπόρους για ενημέρωση σχετικώς με την περιοχή του Αίθωνα.

Από τους διοργανωτές ανακοινώθηκε ότι θα υπάρχει πούλμαν που θα ξεκινήσει από το Σαν Φραντζίσκο για όλους όσοι θέλουν να συμμετάσχουν από την πόλη της Ρόδου, όπως και για να επιστρέψουν από τις εγκαταστάσεις του Φαέθωνα.

*Σκοπός της φετινής διαδρομής είναι η ενίσχυση με εκπαιδευτικό υλικό αλλά και τον απαραίτητο εξοπλισμό των νηπιαγωγείων Αρχαγγέλου καθώς και του παιδικού σταθμού. Επίσης, θ’ αγοραστεί ένας απινιδωτής ο οποίος θα τοποθετηθεί στο γήπεδο ποδοσφαίρου στον Αρχάγγελο!

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων