Αγώνες στη Ρόδο αλλά με μέτρο…

Αγώνες στη Ρόδο αλλά με μέτρο…

Αγώνες στη Ρόδο αλλά με μέτρο…

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 364 ΦΟΡΕΣ

Είναι πια σαφές ότι η Ρόδος αφήνει τη μία διοργάνωση διεθνούς ή κι εγχώριου βεληνεκούς κι αναλαμβάνει την άλλη, αποτελώντας έναν… κράχτη για όποιον πραγματικά θέλει να επενδύσει αθλητικά.

Σίγουρα, οι άρτιες ξενοδοχειακές υποδομές, οι αθλητικές εγκαταστάσεις που όλο λέμε ότι πάσχουν κι όλο φιλοξενούν σημαντικά γεγονότα, αλλά και το σπάνιο φυσικό κάλλος είναι δύσκολο ν’ αφήσουν όσους… πρέπει ασυγκίνητους.

Μετά τα καλά νέα για τη φιλοξενία στο νησί τον Μάρτιο του 2023 των Διεθνών Αγώνων Ποδηλασίας, το κλειστό της Καλλιθέας είναι πανέτοιμο να υποδεχτεί την Εθνική μπάσκετ Γυναικών για τους αγώνες της, όπως είχε γίνει τον περασμένο Οκτώβριο το Super Cup του ΕΣΑΚΕ και τον Δεκέμβριο του 2022 το Super Cup του βόλεϊ.

Κι όλο θα έχουμε στο καλεντάρι κάθε χρονιάς και κάτι νέο όσον αφορά ατομικά κι ομαδικά αθλήματα, φτάνει να υπάρχει όρεξη από την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον δήμο Ρόδου, αλλά και τους αθλητικούς παράγοντες στο νησί μας, για σωστή δουλειά σε υποδομές αξιόλογες.

Φυσικά από κάποιο σημείο και μετά θα πρέπει να γίνει μια αξιολόγηση των αγώνων στη Ρόδο και μια προσεκτική επιλογή, γιατί θεωρώ πως το ‘χουμε τούτο το δικαίωμα, μετά απ’ όσα έχουμε δει, ειδικά την τελευταία δεκαετία.

Φυσικά και δεν αναφέρομαι στις παραπάνω διοργανώσεις, γιατί είχαν κάτι αξιόλογο να παρουσιάσουν, όμως η Ρόδος ως στόχος δεν μπορεί και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αποτελέσει μια εύκολη… λεία.

Για να το κάνω, λοιπόν, «πενηνταράκια», τη Ρόδο δεν πρέπει να τη λυμαίνονται κάποιοι τύποι τυχάρπαστοι, δήθεν διοργανωτές αγώνων διεθνούς κύρους απλώς και μόνο για να τα κονομήσουνε…

Προσεκτική επιλογή, όπως πρέπει κι όταν πρέπει, για να έχουμε στο πλαίσιο της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου κάθε άνοιξη και φθινόπωρο, το αθλητικό προϊόν που μας αξίζει…

Είναι να μην καταλάβουν οι επιτήδειοι τις αδυναμίες μας, κι αν αφήσουμε να γίνει αυτό, θα ‘ναι ήδη αργά…

ΤΣΑΜΠΙΚΟΣ ΠΑΤΣΑΪΣ

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.