Διαγόρας: Το άγχος θα το έχουν οι γηπεδούχοι

Διαγόρας: Το άγχος θα το έχουν οι γηπεδούχοι

Διαγόρας: Το άγχος θα το έχουν οι γηπεδούχοι

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 230 ΦΟΡΕΣ

Χωρίς άγχος και πανέτοιμοι να διεκδικήσουν τη νίκη είναι οι παίκτες του Διαγόρα οι οποίοι την Κυριακή στις 3μ.μ. θα δώσουν το δεύτερο φετινό εκτός έδρας παιχνίδι, αυτή τη φορά απέναντι στον Ηρακλή Λάρισας. Είναι μια πολύ σημαντική αναμέτρηση για τους γηπεδούχους οι οποίοι δεν έχουν ξεκινήσει καλά έχοντας μόνο ήττες έως τώρα και θέλουν στο παιχνίδι αυτό να ρεφάρουν και να μπουν στα θετικά αποτελέσματα.

Την πίεση και το άγχος λοιπόν είναι λογικό να την έχουν οι γηπεδούχοι που «καίγονται» για τους βαθμούς. Αυτό και μόνο το στοιχείο είναι κάτι που «βολεύει» πολύ τους «κυανέρυθρους» οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να τα παλέψουν και όπως έκαναν και στην πρεμιέρα να μπορέσουν και τώρα να πάρουν το «τρίποντο» το οποίο θα είναι πολύ σημαντικό ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Super League 2.

Οι παίκτες του Διαγόρα έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα και υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα μπορέσουν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα. Το ευχάριστο για τον τεχνικό Πάρη Ανδράλα είναι ότι δεν αντιμετωπίζει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα και έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.
-Άνοιξε χθες η αυλαία της 4ης αγωνιστικής του ομίλου, με τον Παναθηναϊκό Β’ να κάνει «διπλό» στο Καυτανζόγλειο κερδίζοντας τον Ηρακλή με 3 – 2. Ήταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι με έντονο το στοιχείο της αγωνίας για όσους το παρακολούθησαν.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.