«Ξεχείλισε» από αγάπη και προσφορά το bazaar της «Ανάδοχης Αγκαλιάς»

«Ξεχείλισε» από αγάπη και προσφορά το bazaar της «Ανάδοχης Αγκαλιάς»

«Ξεχείλισε» από αγάπη και προσφορά το bazaar της «Ανάδοχης Αγκαλιάς»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1274 ΦΟΡΕΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε προχθές στη Ρόδο το χριστουγεννιάτικο bazaar αγάπης, της «Ανάδοχης Αγκαλιάς!»

Την εκδήλωση πλαισίωσαν και στήριξαν με την αγάπη τους δεκάδες συμπολίτες μας, οι οποίοι βρέθηκαν από τις 11 το πρωί έως τις 3 το απόγευμα στο ρακάδικο «Δροσουλίτες».

Νωρίτερα, τελέστηκε αγιασμός από τον Αρχιερατικό Επίτροπο Ιωάννη Χαλκιά και τον αιδεσιμότατο πατήρ Γεράσιμο Πασπάτη, ενώ η πρόεδρος της «Ανάδοχης Αγκαλιάς» κα Κατερίνα Βορεινάκη αναφέρθηκε στο έργο που επιτελείται και στην ανάγκη που έχουν οικογένειες και παιδιά, ειδικά την δύσκολη – για όλους- εποχή που διανύουμε.

Επίσης χαιρετισμό απηύθυναν η βουλευτής Δωδεκανήσου κα. Μίκα Ιατρίδη και η εντεταλμένη Πρωτογενούς Τομέα και Ισότητας των Φύλων κα Ευδοκία Πάττα- Αποστολίδη, ενώ έδωσαν το «παρών», η αντιπεριφερειάρχης Υγείας , Πρόνοιας και Κοινωνικής Μέριμνας κα Χαρούλα Γιασιράνη, ο πολιτευτής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ κ. Βάιος Καλοπήτας, η προϊσταμένη της διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής Χριστίνα Καραγιάννη, η πρόξενος της Μεγάλης Βρετανίας στη Ρόδο κα Ράνια Κοσιώρη, η πρόεδρος της Ένωσης Καλυμνίων Ρόδου κα Μαρία Βάλλα κ.ά.

Τα έσοδα από την εκδήλωση αυτή, όπως κάθε φορά, προορίζονται για την υποστήριξη των παιδιών που οι οικογένειές τους είναι σε κρίση, αλλά και στα παιδιά με αναπηρία που ζουν σε ιδρυματικούς χώρους.
Το αποτέλεσμα και του φετινού bazaar αγάπης απέδειξε για άλλη μία φορά την εμπιστοσύνη που δείχνει ο κόσμος στις δράσεις της «Ανάδοχης Αγκαλιάς», η οποία με τη στήριξή του θα συνεχίσει το έργο της.

Διαβάστε ακόμη

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Κωνσταντινίδη: «ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΟΧΟΣ;»

Ηχοχρώματα, μια πανδαισία ήχων...

Διθυραμβικές κριτικές για τη Ροδίτισσα ηθοποιό Καλλιόπη Χάσκα ως Ιουλιέτα, σε μεγάλη διεθνή συμπαραγωγή Ελλάδας-Τουρκίας