Επιστρέφει με νέα παράσταση η θεατρική ομάδα Κρεμαστής

Επιστρέφει με νέα παράσταση η θεατρική ομάδα Κρεμαστής

Επιστρέφει με νέα παράσταση η θεατρική ομάδα Κρεμαστής

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 704 ΦΟΡΕΣ

Με μια διασκευή του κωμικού έργου του Μολιέρου «Ο κατά φαντασίαν ασθενής» σε σκηνοθεσία του κ. Αλέξανδρου Λουιζίδη, επιστρέφει μετά από τρία χρόνια απουσίας η θεατρική ομάδα Κρεμαστής «Το Κάστρο».

Μετρώντας σχεδόν δέκα χρόνια λειτουργίας, «Το Κάστρο» ιδρύθηκε το 2013 από τον κ. Κωστή Τσαμπικάκη και έχει παρουσιάσει μέχρι σήμερα επτά παραστάσεις στο κοινό της Ρόδου.

«Χαίρομαι πολύ γιατί έχουμε δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια μια παρέα στο χωριό μας. Συναντιόμαστε άνθρωποι κάθε ηλικίας που αγαπάμε τις τέχνες και τον τόπο μας. Ετοιμάζουμε με μεγάλη χαρά το νέο μας έργο. Οι πρόβες έχουν ξεκινήσει και πιστεύουμε πως τον Φεβρουάριο θα είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε στο κοινό την παράσταση» αναφέρει στη «Ροδιακή» ο κ. Κωστής Τσαμπικάκης.

«Η ομάδα μας επιστρέφει με νέα μέλη και με ένα κλασικό κωμικό έργο. Δουλεύουμε όλοι μας με πολλή όρεξη για να παρουσιάσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα στο κοινό της Ρόδου που πάντοτε μας στηρίζει» δηλώνει η ερασιτέχνης ηθοποιός και μέλος της ομάδας κα. Βούλα Γιωργού.

Διαβάστε ακόμη

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Κωνσταντινίδη: «ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΟΧΟΣ;»

Ηχοχρώματα, μια πανδαισία ήχων...

Διθυραμβικές κριτικές για τη Ροδίτισσα ηθοποιό Καλλιόπη Χάσκα ως Ιουλιέτα, σε μεγάλη διεθνή συμπαραγωγή Ελλάδας-Τουρκίας