Στην Αθήνα η υδατοσφαίριση των Penguins

Στην Αθήνα η υδατοσφαίριση των Penguins

Στην Αθήνα η υδατοσφαίριση των Penguins

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 411 ΦΟΡΕΣ

Αναχωρεί αύριο για την πρωτεύουσα η ομάδα υδατοσφαίρισης (Ακαδημιών) του συλλόγου Rhodes Penguins προκειμένου να συμμετάσχει σε φιλικές αναμετρήσεις με το Νηρέα Γέρακα, τον Παναθηναϊκό και την Ηλιούπολη. Συνολικά συμμετέχουν 21 αθλητές και μια αθλήτρια.

Στο δελτίο τύπου που εξέδωσε χθες ο σύλλογος, αναφέρονται μεταξύ άλλων και τα ακόλουθα:

«Οι ομάδες θα συμμετάσχουν σε φιλικές αναμετρήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του σαββατοκύριακου. Αξίζει να πούμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στις ομάδες που θα μας φιλοξενήσουν και στους προπονητές των ομάδων που ανταποκρίθηκαν άμεσα στην ανάγκη μας για φιλικά παιχνίδια και αγωνιστικές εμπειρίες, δείχνοντας την αγάπη τους για το άθλημα και την προσπάθεια για την ανάπτυξή του. Για την ομάδα μας σίγουρα ο πρώτος και κύριος στόχος είναι η συμμετοχή και απόκτηση εμπειριών στο άθλημά μας.

Η ενίσχυση του κινήτρου που έχουν όλα τα παιδιά για να κάνουν ακόμα καλύτερα και με μεγαλύτερη συνέπεια τις προπονήσεις τους. Σε εκπαιδευτικό κομμάτι, να ζήσουν την εμπειρία της αποστολής μακριά από το σπίτι τους όντας υπεύθυνοι για τον εαυτό τους, να κοινωνικοποιηθούν και να γνωρίσουν τη μεγάλη οικογένεια της υδατοσφαίρισης και να δεθούν περισσότερο ως ομάδα.

Στόχος μας είναι το τμήμα της υδατοσφαίρισης να ακολουθήσει την ανάπτυξη του κολυμβητικού μας τμήματος και να μπορούν τα παιδιά να έχουν πολλές εμπειρίες, που θα τους βοηθήσει στην ανάπτυξή τους. Οι αναμετρήσεις της ομάδας μας θα μεταδοθούν ζωντανά από το Penguins TV το κανάλι μας στο YouTube όπου θα έχετε την ευκαιρία να δείτε την προσπάθεια όλων των παιδιών. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και όλοι οι αθλητές να ευχαριστηθούν τη συμμετοχή τους».

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”