Επανέρχεται δυναμικά το 2023 ο ιστορικός “Neckermann”

Επανέρχεται δυναμικά το 2023 ο ιστορικός “Neckermann”

Επανέρχεται δυναμικά το 2023 ο ιστορικός “Neckermann”

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 667 ΦΟΡΕΣ

Ισχυρή παρουσία σε Κρήτη, Ρόδο, Κω και Κέρκυρα

Ένα σημαντικά διευρυμένο πρόγραμμα, με πολλά συνεργαζόμενα ξενοδοχεία στους δημοφιλείς θερινούς προορισμούς των Γερμανών, για το 2023 παρουσίασε ο Neckermann Reisen του Ομίλου Anex.

Το όνομα “Neckermann” είναι συνυφασμένο με τις ταξιδιωτικές μνήμες πολλών χιλιάδων Γερμανών, καθώς κυριαρχούσε στον οργανωμένο τουρισμό στη γερμανική αγορά στα χρόνια πριν από την έξαρση των συγχωνεύσεων μεγάλων τουριστικών ομίλων στην Ευρώπη.

Γι’ αυτό το λόγο ο Anex επιχειρεί να ενεργοποιήσει αυτά τα συναισθηματικά αντανακλαστικά των Γερμανών, καθιστώντας ξανά τον Neckermann το κυρίαρχο brand του ομίλου στα οργανωμένα ταξίδια.

Στην Ελλάδα, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του “touristik aktuell”, το καλοκαίρι του 2023 ο Neckermann Reisen εκπροσωπείται ιδιαίτερα στην Κρήτη (120 ξενοδοχεία), στη Ρόδο (150 ξενοδοχεία), στην Κω (120 ξενοδοχεία) και στην Κέρκυρα (60 ξενοδοχεία).

Επιπλέον, το χαρτοφυλάκιο των ξενοδοχείων επεκτάθηκε στην Κάρπαθο, την Κεφαλονιά, τη Σκιάθο, τη Σάμο, τη Λέσβο και την ηπειρωτική Ελλάδα. Εκτός από ξενοδοχεία από τους ομίλους Iberostar και Grecotel, προσφέρονται και ξενοδοχεία από την αλυσίδα ξενοδοχείων Mitsis.

Πηγή: tornosnews.gr

Διαβάστε ακόμη

Οι Ιταλοί “ψηφίζουν” Αστυπάλαια για διακοπές το φετινό καλοκαίρι

Ζήστε αξέχαστες εμπειρίες στη Ρόδο παροτρύνει τους αναγνώστες της η Rebekah Blakey, blogger από τη Μεγάλη Βρετανία

Αύξηση 8,4% καταγράφηκε στις αφίξεις τουριστών τον Απρίλιο

Κατέπλευσε για πρώτη φορά στη Ρόδο το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Ascent

191 θαλαμηγοί στη Ρόδο από τις αρχές του χρόνου

Η Ελλάδα στους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές

Γ. Ματσίγκος: Πολύ καλά εξελίχθηκε η τουριστική κίνηση τον Απρίλιο στη Ρόδο

Προβολή της Ρόδου στην Ολλανδική και Βελγική αγορά από την blogger Anne Maria De Graaf – Γαστρονομική περιήγηση του νησιού