Με παιδικές φωνές και Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα γέμισε το Δημαρχείο της Ρόδου

Με παιδικές φωνές και Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα γέμισε το Δημαρχείο της Ρόδου

Με παιδικές φωνές και Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα γέμισε το Δημαρχείο της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 636 ΦΟΡΕΣ

Γιορτινή εκδήλωση και στόλισμα του δέντρου στην αίθουσα Εθιμοτυπίας

Τα Χριστούγεννα πρόωρα έφεραν, χθες το πρωί, στο Δημαρχείο της Ρόδου, δεκάδες παιδιά παιδικών σταθμών του δήμου που και φέτος στόλισαν το πανέμορφο δέντρο που βρίσκεται στην αίθουσα Εθιμοτυπίας, με τη Δημοτική Αρχή να τους επιφυλάσσει εκπλήξεις και την εκδήλωση να μετατρέπεται σε γιορτή!


Παιδικές φωνούλες, γέλια και τραγούδια ξεχύνονταν χθες από παντού στο Δημαρχείο καθώς το επισκέφθηκαν παιδιά από τους παιδικούς σταθμούς του Παραδεισίου, της Σορωνής, της Παστίδας και του Έμπωνα, συνοδευόμενα από εκπαιδευτικούς και την αναπληρώτρια Διευθύντρια Προσχολικής Αγωγής του δήμου κα Τσαμπίκα Δράκου.


Η έμφαση που δίνει η Δημοτική Αρχή σε ό,τι έχει να κάνει με τα παιδιά και τις παροχές προς αυτά, φάνηκε και από την παρουσία αρκετών μελών της και συγκεκριμένα του αντιδημάρχου Παιδείας και αναπληρωτή δημάρχου κ. Στράτου Καρίκη, των αντιδημάρχων κ.κ. Στέφανου Δράκου, Κώστα Ταρασλιά, Τάσου Σπανού, Θανάση Στάμου, Παναγιώτη Σταμάτη και της κας Τσαμπίκας Κιαχαγιά-Μαγιόγλου, της εντεταλμένης συμβούλου κας Κικής Πάττα-Αποστολίδη καθώς και της ειδικής συμβούλου του δημάρχου κας Δέσποινας Χατζηδιάκου.


Τα παιδιά, με τα κόκκινα σκουφιά τους είχαν ετοιμάσει... πρόγραμμα για τους παριστάμενους αφού χόρεψαν μαζί με τις δασκάλες τους γνωστά χριστουγεννιάτικα τραγούδια που έπαιζαν ζωντανά, μουσικοί που είχε φέρει ο δήμος. Στη συνέχεια, στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο με ευφάνταστα στολίδια και πήραν δωράκια και κεράσματα.


Ο κ. Καρίκης, μιλώντας προς τους παριστάμενους, μετέφερε τον χαιρετισμό του δημάρχου ο οποίος, όπως είπε, από την πρώτη στιγμή έχει πει μέσα στη Δημοτική Αρχή ότι «πρώτα στη Ρόδο είναι τα παιδιά μας».
«Επιμένουμε να έχουμε τα παιδιά μας στο δημαρχείο γιατί είναι οι πιο χαρούμενες στιγμές όταν βρίσκονται εδώ μέσα. Απολαμβάνουμε όλοι την παρουσία τους», είπε και συνεχάρη όλους τους εκπαιδευτικούς των παιδικών σταθμών που κάνουν καλά και με πολλή αγάπη τη δουλειά τους, κάτι που αντανακλάται στα παιδιά και δείχνει πόσο υψηλό είναι το επίπεδο των παιδικών σταθμών στη Ρόδο.


Τους διαβεβαίωσε, ακόμη, ότι ο δήμος είναι κοντά τους και αναφέρθηκε στη μεγάλη παρέμβαση που ξεκίνησε σε όλους τους παιδικούς σταθμούς, η οποία συνεχίζεται, ενώ τόνισε ότι δείχνουν με έμπρακτο τρόπο την αγάπη τους. Ευχαρίστησε τον δήμαρχο, κ. Αντώνη Καμπουράκη, για την πρωτοβουλία του να στολιστούν όλοι οι παιδικοί σταθμοί του δήμου, «ένδειξη της μεγάλης αγάπης για τα παιδιά που έχει ο ίδιος και όλοι τους», όπως είπε και έδωσε την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουν να είναι κοντά στα παιδιά όλων των σχολικών βαθμίδων.

«Αυτή είναι η αγωνία μας: τα παιδιά μας να έχουν έναν υψηλό βαθμό εκπαίδευσης σε χώρους που να ταιριάζουν μ’ αυτό το επίπεδο, γι’ αυτό καθημερινά αγωνιζόμαστε όλοι εμείς εδώ οι αντιδήμαρχοι σε όλα τα επίπεδα», είπε ο κ. Καρίκης.
Από την πλευρά της, η διευθύντρια είπε ότι, με χαρά οι παιδικοί σταθμοί της δυτικής πλευράς ήθελαν να συνεχίσουν αυτό που ξεκίνησαν πέρυσι και να στολίσουν ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Διαβάστε ακόμη

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο

Ιακ. Γρύλλης: «Επιχειρείται η ηθική και οικονομική εξόντωσή μου»

54 προσλήψεις από τον δήμο Ρόδου για την προστασία των δασών