Συνάντηση με τον Πρέσβη της Δημοκρατίας της Ινδονησίας είχε ο δήμαρχος Ρόδου

Συνάντηση με τον Πρέσβη της Δημοκρατίας της Ινδονησίας είχε ο δήμαρχος Ρόδου

Συνάντηση με τον Πρέσβη της Δημοκρατίας της Ινδονησίας είχε ο δήμαρχος Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 437 ΦΟΡΕΣ

Στη Ρόδο βρέθηκε ο Πρέσβης της Δημοκρατίας της Ινδονησίας στην Ελλάδα. Στη σχετική ανακοίνωση του δημάρχου Ρόδου αναφέρονται τα εξής:
Είχαμε την τιμή να υποδεχθούμε σήμερα στο Δημαρχείο τον εξοχότατο Πρέσβη της Δημοκρατίας της Ινδονησίας στην Ελλάδα, κ. Bebeb Djundjunan συνοδευόμενο από τους συνεργάτες του.
Παρουσία του Πρόεδρου του Ινστιτούτου Αιγαίου του Δικαίου της Θάλασσας & του Ναυτικού Δικαίου, κ. Ιωάννη Σεϊμένη και του Διευθυντή κ. Νίκου Σκούρτου, είχαμε μία ιδιαίτερα παραγωγική συζήτηση πάνω σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος που σχετίζονται κυρίως με πολιτιστικές και ακαδημαϊκές ανταλλαγές και εξετάσαμε το ενδεχόμενο συνεργασίας στο πλαίσιο αμοιβαία επωφελών συνεργειών.
Μαζί με τον κ. Σάββα Παυλίδη μέλος του Δ.Σ. του Ινστιτούτου κα τον διοικητικό προϊστάμενο κ. Σπύρο Λούπη καθώς επίσης με τον Αντιδήμαρχο κ. Κώστα Ταρασλιά και την Σύμβουλο του Δήμου μας σε θέματα πολιτισμού και διεθνών σχέσεων, κα Δέσποινα Χατζηδιάκου συζητήσαμε για τις ομοιότητες της Ελλάδας και της περιοχής μας με την Ινδονησία, αναλύοντας τα χαρακτηριστικά εκείνα που συνθέτουν την έννοια της «νησιωτικότητας» και τις προκλήσεις που απορρέουν από τον κατακερματισμό του νησιωτικού χώρου.
Στην αίθουσα Εθιμοτυπίας του Δημαρχείου φιλοξενήσαμε τη συνάντηση εργασίας μεταξύ του Πρέσβη και των συνεργατών του με τη Διοίκηση του Ινστιτούτου Αιγαίου του Δικαίου της Θάλασσας & του Ναυτικού Δικαίου.

Διαβάστε ακόμη

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο

Ιακ. Γρύλλης: «Επιχειρείται η ηθική και οικονομική εξόντωσή μου»

54 προσλήψεις από τον δήμο Ρόδου για την προστασία των δασών