Ραγδαίες εξελίξεις στον Φοίβο!

Ραγδαίες εξελίξεις στον Φοίβο!

Ραγδαίες εξελίξεις στον Φοίβο!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 548 ΦΟΡΕΣ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Φοίβο Κρεμαστής, καθώς μετά την παραίτηση του προπονητή Γιώργου Σάββενα, την παραίτησή του ανακοίνωσε και ο πρόεδρος Φώτης Μούκας, ενώ ακολούθησαν και οι συνεργάτες του!

Ο ίδιος με επιστολή του δεν γνωστοποιεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση και κάνει λόγο για «ομαλή μετάβαση λειτουργίας».

Αναλυτικά, η επιστολή του, αναφέρει τα εξής:
«Μετά από 10 συναπτά έτη στην ομάδα του Γ.Σ. Φοίβου Κρεμαστής έφτασε αυτό το ταξίδι στο τέλος του! Για προσωπικούς λόγους αποχωρώ από την ομάδα. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους συνεργάτες μου στο Δ.Σ. για την πρόωρη διαδικασία που τους υποβάλλω μεσούσης της σεζόν. Τους ευχαριστώ από καρδιάς. Ευχαριστώ όλους όσοι στάθηκαν δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας μου στην ομάδα και ιδιαίτερα τους γονείς που μου εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους.

Δυστυχώς έτσι είναι η ζωή και κατ’ επέκταση το ποδόσφαιρο! Δεσμεύομαι προσωπικά για την ομαλή μετάβαση και λειτουργία της ομάδας. Θα ήθελα επίσης να αναφερθώ στους συνεργάτες μου που με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια και να τους ευχαριστήσω από καρδιάς. Σε έναν όμως θα αναφερθώ λίγο παραπάνω, είναι ένα παιδί που έχει παίξει μπάλα στην ομάδα, ήταν 3,5 χρόνια στην διοίκηση ήρθε κύριος και φεύγει κύριος τίμιος και παντελονάτος! ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ!

Επίσης, ένα θερμό ευχαριστώ στον στρατιώτη του ΦΟΙΒΟΥ ΚΩΣΤΑ ΣΤΑΥΡΙΑΝΑΚΗ τον ΑΚΗ ΖΟΓΚΑ και τον ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟ. Η ευθύνη για όλα αυτά είναι καθαρά και μόνο δική μου. Ήταν τιμή μου να υπηρετώ αυτή την ομάδα. Με νεότερη ανακοίνωσή μου θα προκηρυχθούν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου!».
Ακούστηκε το όνομα του Ορφανίδη
Αν και ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές και επίσημα λεπτομέρειες, εντούτοις οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει ήδη σχεδόν έτοιμο νέο διοικητικό σχήμα, με τον Άκη Δελαπόρτα να αναλαμβάνει να σχηματίσει νέα διοίκηση.
Μάλιστα για τη θέση του προπονητή κυκλοφόρησε ήδη το όνομα του Σάββα Ορφανίδη.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.