Τα «πρωτάκια» της Παστίδας στην πισίνα

Τα «πρωτάκια» της Παστίδας στην πισίνα

Τα «πρωτάκια» της Παστίδας στην πισίνα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 596 ΦΟΡΕΣ

Μία ευχάριστη εμπειρία έζησαν τα πρωτάκια του Δημοτικού Σχολείου της Παστίδας, την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου.
Οι μαθητές της Α΄ τάξης με τους εκπαιδευτικούς τους αλλά και με όσους από τους γονείς τους επιθυμούσαν να παρευρεθούν, επισκέφθηκαν το κλειστό θερμαινόμενο κολυμβητήριο του Κολλεγίου Ρόδου στο πλαίσιο ημερήσιας εκπαιδευτικής εκδρομής.

Όλα τα παιδιά κολύμπησαν, έκαναν τις βουτιές τους και έκαναν δραστηριότητες προσαρμοσμένες στις ηλικιακές τους ικανότητες. Τα χαμόγελα και η χαρά των παιδιών στα πρόσωπά τους, ικανοποίησε όλους τους παρευρισκομένους που παρακολούθησαν την αθλητική δράση. Το Δημοτικό Σχολείο Παστίδας, με ανακοίνωση που εξέδωσε, μεταξύ άλλων αναφέρει και τα εξής:

«Ευχαριστούμε τη διοίκηση του Κολλεγίου Ρόδου, τον κ.Αντωνιάδη Κωνσταντίνο, καθώς και τον κολυμβητικό σύλλογο Ρόδου Penguins για την παραχώρηση δικαιώματος χρήσης του κολυμβητηρίου. Επίσης, τον κ. Παλικαρά Νώντα, τον κ. Λαγό Γιώργο και τον κ. Πολυμένωφ Σάββα για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Τα παιδιά του σχολείου συνόδευσαν η διευθύντρια του σχολείου, κ. Φυσίκα Παρασκευή, οι δασκάλες κ. Ηρακλείδη Γιούλη, κ. Κυρμουζούδη Ελένη, κ. Ελένη Μαρία και ο γυμναστής των παιδιών κ. Χατζηπαπάς Ντίνος. Προσπαθώντας το σχολείο μας να προσφέρει ευχάριστες σχολικές εμπειρίες στα παιδιά του, θα ακολουθήσουν και άλλες τάξεις που θα επισκεφθούν το κολυμβητήριο».

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα