Φυλάκιση 12 μηνών με αναστολή σε 34χρονη για θανατηφόρο τροχαίο

Φυλάκιση 12 μηνών με αναστολή  σε 34χρονη για θανατηφόρο τροχαίο

Φυλάκιση 12 μηνών με αναστολή σε 34χρονη για θανατηφόρο τροχαίο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1335 ΦΟΡΕΣ

Σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου, χθες, 34χρονη για το θάνατο 69χρονου σε τροχαίο δυστύχημα πριν από τέσσερα χρόνια στο νησί μας.

Συγκεκριμένα, η 34χρονη κατηγορούνταν για ανθρωποκτονία από αμέλεια και το δικαστήριο την έκρινε ένοχη επιβάλλοντΆς της, την παραπάνω ποινή. Η 34χρονη άσκησε έφεση δια του δικηγόρου της κ. Μάνου Τεχνίτη και έτσι η υπόθεση θα εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό το επόμενο διάστημα.

Στη δίκη παραστάθηκε για λογαριασμό της οικογένειαΣ του 69χρονου επιχειρηματία (προς υποστήριξη της κατηγορίας) ο δικηγόρος κ. Άκης Δημητριάδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», όλα συνέβησαν περίπου στις 12.30 το μεσημέρι στις 2 Αυγούστου 2018 επί της Γεωργίου Σεφέρη. Ο 69χρονος οδηγώντας δίκυκλο μοτοποδήλατο επιχείρησε να εξέλθει από παράπλευρο σημείο της οδού και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, συγκρούστηκε με διερχόμενο ι.χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε η 34χρονη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Ο τραυματίας δικυκλιστής μεταφέρθηκε με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση στο νοσοκομείο της Ρόδου, νοσηλεύτηκε στην εντατική όμως παρά τις προσπάθειες γιατρών και νοσηλευτών στις 8 Αυγούστου 2018 υπέκυψε στα τραύματΆ του. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενήργησε το Τμήμα Τροχαίας Ρόδου.

Διαβάστε ακόμη

Εντοπισμός αλλοδαπών και σύλληψη των διακινητών τους μετά από καταδίωξη στην Τήλο

Συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός για διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο

Καταδικάστηκε 53χρονος Βούλγαρος που εξαπάτησε υπάλληλους ανταλλακτηρίων

Αθωώθηκε 46χρονη για στέρηση επικοινωνίας του παιδιού με τον πατέρα του

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους

Κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν σε κοσμηματοπωλείο της Ρόδου