Α' κατηγορία ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Πρωτιά για τον ΑΕΡΑ με… επιστροφή του Φοίβου

Α' κατηγορία ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Πρωτιά για τον ΑΕΡΑ με… επιστροφή του Φοίβου

Α' κατηγορία ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Πρωτιά για τον ΑΕΡΑ με… επιστροφή του Φοίβου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 461 ΦΟΡΕΣ

Ενδιαφέρουσα ήταν ούτως ή άλλως η 7η αγωνιστική και στους δύο ομίλους της Α’ Κατηγορίας, αλλά με τις προχθεσινές αναμετρήσεις και τα αποτελέσματά τους, η συνέχεια αποκτά εξαιρετική σημασία.

Κατ’ αρχάς για τον α’ όμιλο ο Απόλλων επιβλήθηκε του Κλεόβουλου στις Καλυθιές 3-1, με τον Αρέτογλου να πετυχαίνει δύο γκολ στο 15’ και το 19’, ευστοχώντας μάλιστα στη δεύτερη περίπτωση σε εκτέλεση πέναλτι.

Οι Λίνδιοι μείωσαν στο 28’ με τον Μυριαλλή, όμως ο Απόλλων βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 68’, έχοντας σκόρερ τον Ντενά. Να σημειώσουμε ότι στο 88’ αποβλήθηκε από τους φιλοξενούμενους με κόκκινη κάρτα ο Κουκουτσέλας.

Στο ενωσιακό γήπεδο του Κορακόνερου, ο Φοίβος φάνηκε να συνέρχεται μετά τις …ανακατατάξεις σε διοικητικό κι όχι μόνο επίπεδο, αφού κέρδισε την Κατταβιά 4-0. Τα γκολ των φιλοξενούμενων εκεί πέτυχαν ο Κιοσέογλου στο 36’, ο Μόσχος στο 42’, ο Μάλλιος στο 56’ κι ο Ταφάνι στο 73’.

Σε ό,τι αφορά τον β’ όμιλο, ο Αστέρας Παστίδας δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει την Αδελφοσύνη στους Αγίους Αποστόλους 4-1, αφού πριν τη συμπλήρωση του ημιώρου είχε προηγηθεί με τους Αθανασίου (25’) και Θεοχαρόπουλο (29’), ενώ ο Κουγιός στο 42’ κι ο Λιαμής στο 48’ σκόραραν για τους φιλοξενούμενους. Το γκολ της… τιμής των γηπεδούχων πέτυχε στο 85’ ο Γαϊτάνος.

Στην πρώτη θέση του ομίλου, ωστόσο, παρέμεινε ο ΑΕΡΑ, μετά και τη νίκη του με 4-0 επί του Διαγόρα Βατίου στ’ Αφάντου. Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με δυο γκολ του Σπαχίου στο 26’ και το 50’, όμως σκόραραν κι ο Τομόρι με τον Αρφαρά στο 80’ και το 88’ αντιστοίχως.

Διαβάστε ακόμη

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου