Ένας ακόμα «τελικός» του μπασκετικού Διαγόρα

Ένας ακόμα «τελικός» του μπασκετικού Διαγόρα

Ένας ακόμα «τελικός» του μπασκετικού Διαγόρα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 283 ΦΟΡΕΣ

Και τώρα «τελικός» για τον Διαγόρα, μετά την ήττα με 94-68 από το Παλαιό Φάληρο εκτός έδρας. Τώρα πια η ομάδα από το νησί μας έχει μπροστά της το πιο καθοριστικό παιχνίδι μέχρι το… επόμενο, αφού το προσεχές Σάββατο στις 19:00, στην «Τέντα» υποδέχεται τον Ο.Φ.Η., με τον οποίο ισοβαθμεί, στο φινάλε του α’ γύρου (11η αγωνιστική) για τον 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής μπάσκετ Ανδρών.

Η νίκη αποτελεί επιτακτική ανάγκη για τον Διαγόρα, απέναντι σε μία ομάδα που έχει ακριβώς τους ίδιους στόχους, την παραμονή στην κατηγορία. Να αναφερθεί ότι το παιχνίδι ορίστηκε τη συγκεκριμένη μέρα κι ώρα μετά από αίτημα του Ο.Φ.Η. για συγκοινωνιακούς λόγους, ενώ οι υπόλοιπες αναμετρήσεις της 11ης αγωνιστικής έχουν προγραμματιστεί για την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου.

Για τους «κυανέρυθρους», η επιστροφή στις νίκες είναι απαραίτητη, αφού στη συνέχεια θα φιλοξενήσουν τον Α.Ο. Πεύκης (στην πρεμιέρα του β’ γύρου), ενώ αμέσως μετά θα πάνε στα Χανιά. Το «3 στα 3» αποτελεί μονόδρομο για τον Διαγόρα, στην προσπάθειά του να παραμείνει στη Β’ Εθνική, ενώ η προετοιμασία ξεκίνησε χθες στην «Τέντα» υπό τις οδηγίες του Στάθη Βλαχοδήμου.

*Ο Διαγόρας ενημερώνει μάλιστα ότι τα γραφεία του συλλόγου (λέσχη) θα είναι ανοιχτά σε καθημερινή βάση από 16:00 έως 20:00.

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων