«Προδόθηκε» από αμυντικά λάθη ο Διαγόρας

«Προδόθηκε» από αμυντικά λάθη ο Διαγόρας

«Προδόθηκε» από αμυντικά λάθη ο Διαγόρας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 266 ΦΟΡΕΣ

Τα αμυντικά λάθη «πλήρωσε» ουσιαστικά ο Διαγόρας στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου όπου γνώρισε την ήττα (πρώτη μακριά από τη Ρόδο) με 3 – 0.

Είναι κάτι που επισήμανε στους παίκτες του και ο τεχνικός Πάρης Ανδράλας ενώ πάνω σε αυτά θα «δουλέψουν» κατά τη διάρκεια της εβδομάδας οι «κυανέρυθροι» προκειμένου να μην επαναληφθούν στο μέλλον.

Απέναντι σε μια Νίκη που είχε πολλά προβλήματα αλλά και παράλληλα πάθος για να πάρει τη νίκη που την ήθελε πάρα πολύ, οι παίκτες της ομάδας του νησιού μας προσπάθησε να φανεί ανταγωνιστική αλλά «προδόθηκε» από ορισμένα σοβαρά λάθη που έγιναν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά τα καθαρά αγωνιστικά θέμα, το μόνο πρόβλημα που προέκυψε ακούει στο όνομα του Γκάτα.

Ο παίκτης έχει ενοχλήσεις στο πόδι του και θα ξεκαθαρίσει μέχρι αύριο η σοβαρότητα της κατάστασής του και κατά πόσο θα τον επηρεάσει ενόψει της συνέχειας.
Άλλο πρόβλημα δεν υπάρχει, με τον Πάρη Ανδράλα να έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες στη διάθεσή του.

Το χθεσινό πρόγραμμα έγινε στο «βοηθητικό» γήπεδο (αμέσως μετά την άφιξη της αποστολής), ενώ σήμερα θα δοθεί ρεπό και άπαντες θα επανέλθουν στις προπονήσεις από αύριο, ξεκινώντας έτσι την προετοιμασία τους για το επόμενο παιχνίδι που είναι εντός έδρας με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”

Κλεάνθης Παραδεισίου: «Διαζύγιο» με Κώστα Καλημέρη