Η οφειλόμενη τιμή στον Δημήτρη Μοσχογιάννη

Η οφειλόμενη τιμή στον Δημήτρη Μοσχογιάννη

Η οφειλόμενη τιμή στον Δημήτρη Μοσχογιάννη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 176 ΦΟΡΕΣ

Τον Δημήτρη Μοσχογιάννη, άνθρωπο που κράτησε γερά το τιμόνι του Εργατικού Κινήματος στον τόπο μας και σε εποχές δύσκολες, βράβευσαν προχθές, με μια λιτή τελετή απονομής τιμητικής πλακέτας, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Ινστιτούτου Εργασίας Νοτίου Αιγαίου κ. Σάββας Χατζησάββας και ο πρόεδρος του ΕΚΡ κ. Παναγιώτης Εγγλέζος.

Όπως σημείωσε με σχετική ανάρτησή του ο κ. Εγγλέζος: «στον Δημήτρη οφείλεται σε μεγάλο βαθμό η ίδρυση και η λειτουργία παραρτήματος του ΙΝΕ ΓΣΕΕ στη Ρόδο, γιατί χάρη στη δική του επιμονή ιδρύθηκαν δύο παραρτήματα στην περιφέρειά μας, ένα με έδρα τη Σύρο και ένα στη Ρόδο.

Επιπλέον υπηρέτησε με επιτυχία το ΙΝΕ από τη θέση του προέδρου για πολλά χρόνια. Αισθάνομαι τυχερός που όλα αυτά τα χρόνια πορευτήκαμε μαζί και είχα την ευκαιρία να γνωρίσω από κοντά πως μπορεί να συνυπάρξουν η αγωνιστικότητα και η σταθερή προσήλωση στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων με την τεκμηριωμένη γνώση και την επιστημονική επάρκεια.

Τα γράφω αυτά, όχι γιατί ο Δημήτρης έχει ανάγκη από καλά λόγια, εξάλλου ο τόπος μας είναι μικρός και όλοι γνωριζόμαστε, αλλά για να παροτρύνω τους νέους ανθρώπους να έλθουν κοντά στα συνδικάτα έχοντας ως θετικό παάδειγμα συνδικαλιστές σαν τον Δημήτρη Μοσχογιάννη-», κατέληξε ο κ. Εγγλέζος.

Διαβάστε ακόμη

Στην Κάρπαθο η Δόμνα Μιχαηλίδου, ο Γιάννης Παππάς και βουλευτές Δωδεκανήσου της Ν.Δ.

Λέρος: Ολοκληρωμένη εμπειρία εναλλακτικού τουρισμού και ποδηλασίας

Από τα παλιά...

Τιμήθηκε στην Αυστραλία Σιαννίτισσα 101 ετών

Μαθητές και μαθήτριες σε προσομοίωση συνεδρίασης του Ευρωκοινοβουλίου

Ποιος θα... σηκώσει την πινακίδα;

Π. Κουνάκης: «Έστω και μία γυναίκα να προστατεύσουμε, αξίζει τον κόπο»

Με 7 νέα ασθενοφόρα εξοπλίζονται τα Κέντρα Υγείας Βορείου και Νοτίου Αιγαίου